Contact opnemen

Sonny Vastgoed aankoopmakelaar in Barendrecht

Aankoopmakelaar Barendrecht: Sonny Vastgoed is er voor jou

Je wil graag een huis kopen in Barendrecht. Maar waar moet je beginnen?

In de huidige huizenmarkt is het belangrijk om snel te schakelen. Een plekje op de kijkdag bemachtigen is soms al lastig, dus laat staan het uitbrengen van een bod op jouw nieuwe droomhuis. Daarom kun je je het best laten begeleiden door een ervaren aankoopmakelaar zoals Sonny Vastgoed.

Wij zijn bekend in de regio Barendrecht en helpen jou met de aanschaf van je nieuwe huis!

5,0/5

Op basis van 58 Google-reviews

Aankoopmakelaar Sonny Vastgoed in Barendrecht

Sonny Vastgoed: Jouw aankoopmakelaar in Barendrecht!

Laat jij liever niets aan het toeval over en maak je graag een serieuze kans op jouw droomhuis? Dan kies je voor Sonny Vastgoed als jouw aankoopmakelaar in Barendrecht!

In 2020 richtte Sonny van de Geer zijn bedrijf Sonny Vastgoed op. Als zelfstandige register-makelaar houden wij ons bezig met allerlei activiteiten op het gebied van aankoop, verkoop en taxaties van woningen. Dit doet Sonny natuurlijk niet alleen, maar samen met een deskundig team.

Voor hij Sonny Vastgoed oprichtte was hij werkzaam bij één van de grootste makelaarskantoren in de regio Rotterdam. Dat leverde hem de kennis van het vak op en dat past hij nu toe met een persoonlijke benadering. Wij helpen je bij het plaatsen van een scherp, maar realistisch bod.

Waarom wonen in Barendrecht?

Het gemak van de stad, maar minder drukte? Dan moet je in Barendrecht zijn!

Een veilige, schone en groene leefomgeving. Dat is wat je in Barendrecht aantreft op steenworp afstand van de stad Rotterdam. Er heerst een goed woon- en leefklimaat, dankzij de economisch sterke positie van deze gemeente.

Er is in Barendrecht meer dan voldoende te beleven op het gebied van vrije tijd en cultuur. Het is een ideale vestigingsplaats voor bedrijven, dus er is een lage werkloosheid onder 47.000 inwoners. Daarnaast is het een goede uitvalsbasis richting de Drechtsteden en de Hoeksche Waard.

Of je nu een starterswoning, gezinswoning of een seniorenwoning zoekt, in Barendrecht kun je heerlijk wonen.

Natuur in Barendrecht
Taxatie door Sonny Vastgoed in Barendrecht

Met aankoopmakelaar Barendrecht koop jij je droomhuis

Heb jij het huis van je dromen gevonden? En staat het in de gemeente Barendrecht? Neem dan een ervaren aankoopmakelaar uit de regio in de arm!

Voor je gevoel heb je jouw nieuwe droomhuis al gekocht, maar er moet nog wel een officieel bod uitgebracht worden. Daarom adviseren wij je in dit traject. Wij kennen Barendrecht als geen ander en kunnen je dus goed begeleiden om een scherp, maar realistisch bod uit te brengen.

Wij vinden transparantie heel belangrijk. Daarom nemen we je altijd mee in het hele proces en houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelen. Het is soms snel schakelen, dus we zijn assertief en houden contact met de verkopende partij. Zo weet je zeker dat alle documenten op tijd worden aangeleverd.

Aankoopmakelaar Barendrecht: wat kunnen wij voor je doen?

Van huizenjacht naar sleuteloverdracht? Wij helpen je met alles!

Maar misschien ben je wel op zoek naar een aankoopmakelaar die helpt met een deel van het aankooptraject. Je hebt bijvoorbeeld al een bezichtiging gedaan, maar wil nog wel graag hulp bij het uitbrengen van een goed bod. Ook dan kunnen wij je helpen.

Wat je wens ook is wij kunnen op verschillende momenten in het koopproces je van dienst zijn. Die momenten zijn:

  • Ondersteuning nodig bij het volledige proces.
  • De tweede bezichtiging en onderhandeling.
  • Puur hulp bij de onderhandeling en afwikkeling.

Wij maken onze dienstverlening, op basis van jouw wensen, volledig op maat. Zo betaal je alleen voor waar je gebruik van maakt.

Sonny van der Geer van Sonny Vastgoed

Een huis kopen in Barendrecht doe je in deze 5 stappen:

 

Stap 1. Kennismaken met Sonny

Dit gesprek staat in het teken van elkaar beter leren kennen en het inventariseren van behoeftes. Ook is het belangrijk om naar het financiële plaatje te kijken, dus brengen we je indien nodig in contact met een financieel adviseur.

Mochten wij geschikte woningen in onze portefeuille hebben, sturen wij die natuurlijk meteen naar je door!

 

Stap 2. Bezichtigen van woning

Springt er een woning tussenuit en wil je kijken of het in het echt net zo mooi is als op de foto’s? Dan gaan we een bezichtiging inplannen. Tijdens zo’n bezichtiging kunnen we je altijd adviseren. Zo kijken we altijd met een scherp oog naar de mogelijke gebreken. Dit om natuurlijk teleurstellingen te voorkomen. Op deze manier loop je geen onnodig risico.

Liever kijken zonder begeleiding? Geen probleem, die keuze is er ook. Mocht er een tweede bezichtiging komen, kunnen we eventueel dan met je mee als dat gewenst is.

 

Stap 3. Prijsonderhandeling

In het verleden al eerder misgegrepen? Dan laat je het onderhandelen van de prijs wellicht liever over aan een ervaren aankoopmakelaar.

Bij Sonny Vastgoed zijn we als Register-Makelaar en Register-Taxateur goed op de hoogte van de huizenprijzen in de omgeving.

Maar geen zorgen, als aankoopmakelaar Barendrecht behartigen we alleen jouw belangen. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over dubbele belangen of achterkamertjes politiek.

Stap 4. Gefeliciteerd, je bod is geaccepteerd

Dit is het moment om je alvast te feliciteren, want we zijn tot een overeenstemming gekomen met de verkopende partij! We zijn er alleen nog niet, want nu dient alles op papier in orde gemaakt te worden. Om een concept koopovereenkomst op te kunnen stellen nemen we daarom contact op met de verkopers om de juiste gegevens uit te wisselen.

Omdat we niet willen dat je voor onverwachte rompslomp komt te staan, zijn we altijd scherp op fysieke, technische en juridische mankementen. We zullen je dan ook altijd op de hoogte stellen mochten we die tegenkomen.

 

Stap 5. Eindinspectie + rapport en dan sleuteloverdracht

Je bent bijna eigenaar van het nieuwe huis in Barendrecht! Er vindt alleen nog een eindinspectie plaats om te controleren of alles wel volgens afspraken wordt achtergelaten. Hiervan wordt een inspectierapport opgemaakt met daarin zaken zoals de meterstanden. Zo weet je precies waar je voor tekent.

Is alles in orde? Dan ga je nu naar de notaris om de leveringsakte te tekenen. Als je handtekening staat, krijg je de sleutels van jouw nieuwe huis in Barendrecht.

 

Bouwkundige keuring door Sonny Vastgoed

Ook voor je bouwkundig rapport: Sonny Vastgoed

Is de woning iets ouder? Dan is het noodzakelijk om een bouwkundig rapport op te laten stellen.

In dit rapport kun je vinden wat de bouwkundige staat van de woning is. Dit rapport vertelt je ook wat de kosten zijn om gebreken te laten herstellen. Zo weet je vooraf wat je koopt en welke kosten je eventueel nog moet maken om de woning in goede staat te brengen.

Ook op het gebied van verduurzaming kan zo’n rapport van pas komen. Wij kijken altijd naar de mogelijkheden om het huis te isoleren of verder te verduurzamen.

 

Ook na het bod kun je je nog bedenken

In de ideale situatie laat je een bouwkundig rapport opmaken vóór je een bod uitbrengt, maar dat gaat in de praktijk vaak anders. Er zijn zoveel kopers op de markt, die soms zelfs blind bieden, dat je snel moet schakelen.

Maar wist je dat er in de koopovereenkomst nog steeds ontbindende voorwaarden zijn waar je een beroep op kunt doen? Als koper heb je wettelijke gezien namelijk nog enkele dagen bedenktijd. Deze bedenktijd is ruim voldoende om alsnog een bouwkundig rapport op te laten maken.

Wat betaal je voor een aankoopmakelaar?

De kosten voor de diensten van Sonny Vastgoed als aankoopmakelaar zijn afhankelijk van waar je precies mee geholpen wil worden.

Wil je bij het hele aankooptraject geholpen worden? Of alleen bij een deel zoals het uitbrengen van een scherp, maar realistisch bod? Dan horen verschillende prijzen bij.

Onze werkzaamheden bestaan veelal uit het maken van afspraken, het bezichtigen van woningen, het uitbrengen van een bod, onderhandelen, het opstellen van een bouwkundig rapport, het controleren van de concept koopovereenkomst en het opmaken van de leveringsakte.

Weten hoe het kostenplaatje in jouw specifieke situatie eruitziet? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Contact met Sonny Vastgoed

Neem contact op met Sonny Vastgoed

Wil je een huis in Barendrecht kopen of laten taxeren? Wij helpen je graag!

Vraag hieronder een offerte aan en laat je gegevens achter. Binnen een dag nemen we contact met je op. Zelf direct contact met ons opnemen mag natuurlijk ook!

In veel gevallen zijn wij zelfs bereikbaar in de avonden en/of weekenden. Appen, mailen of bellen – wij zullen ons uiterste best doen om zo snel mogelijk te reageren op je verzoek.

Wat klanten over ons zeggen

Jord Schepel

Sonny heeft ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Het contact is prettig en Sonny is altijd bereikbaar. Door zijn goede connecties hebben we binnen korte tijd een goed bod uit kunnen brengen dat werd geaccepteerd. Zeker een aanrader!

Marco van Leeuwen

Goed contact, snel geregeld en kwalitatief goed. Heel tevreden met onze taxatie van een nieuw gekochte woning.

Alexandros Chantzaras

We hebben Sonny aangesteld als onze aankoopmakelaar en we raden je ten zeerste aan hetzelfde te doen! Heel behulpzaam van A tot Z bij de aankoop van ons nieuwe huis!

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Barendrecht?

Neem dan gerust contact met ons op en wij geven je vrijblijvend advies.