Contact opnemen

Aankoopmakelaar Sonny Vastgoed in Schiedam

Aankoopmakelaar Schiedam: Sonny Vastgoed sluit de deal

Heb je een leuk huis in Schiedam gezien? Je moet vandaag de dag snel schakelen!

Met een aankoopmakelaar zoals Sonny Vastgoed maak je een serieuze kans om de nieuwe eigenaar te worden. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij Schiedam als geen ander en kunnen wij je helpen bij de aankoop van jouw nieuwe droomhuis.

Je koopt niet iedere dag een huis, dat begrijpen wij goed. Daarom zorgen wij voor een goede begeleiding tijdens het aankooptraject en kom jij niet voor verrassingen te staan.

5,0/5

Op basis van 58 Google-reviews

Aankoopmakelaar Sonny in Schiedam

Jouw aankoopmakelaar in Schiedam

Met Sonny Vastgoed als aankoopmakelaar laat je niets aan het toeval over. Wij kennen de markt in Schiedam!

Bij Sonny Vastgoed staat Sonny van de Geer sinds 2020 aan het roer. Hij is zelfstandig register-makelaar en houdt zich bezig met allerlei activiteiten op het gebied van aankoop, verkoop en taxaties van woningen. Niet alleen, maar samen met een ervaren team.

Sonny heeft jarenlang bij één van de grootste makelaarskantoren in Rotterdam gewerkt. Daarom heeft hij kennis van de lokale markt in Schiedam. Zo helpen wij je bij het plaatsen van een scherp, maar realistisch bod op jouw nieuwe droomhuis.

 

Waarom wonen in Schiedam?

Wonen in een authentieke stad met eigentijds karakter? Dan moet je in Schiedam zijn!

In Schiedam woon je in een historische, maar hippe stad. De stad heeft het open en groene karakter van een dorp en ligt op slechts vijf minuten rijden van Rotterdam. Daarnaast vind je het groene polderlandschap van Midden-Delfland in de buurt.

Als Distillers District in Nederland is Schiedam uniek. Er zijn verschillende distilleerderijen van jenever en gin te vinden. Die lokale dranken kom je o.a. tegen in de vele cafés en restaurants in de stad, maar ook over de rest van de wereld. Ketel 1 van Nolet is waarschijnlijk de meest bekende van allemaal.

Of je nu als starter, gezin of oudere een woonruimte zoekt, in Schiedam vind je altijd wel een geschikte plek.

Huizenmarkt in Schiedam
Sonny Vastgoed in Schiedam aan het taxeren

In Schiedam koop je je huis met behulp van een aankoopmakelaar

Heb je al een huis gezien in Schiedam waar je verliefd op bent? Dan wordt het tijd om een ervaren aankoopmakelaar in te schakelen!

Bij Sonny Vastgoed kies je voor kennis van de markt. Wij kennen Schiedam erg goed, dus onze ervaring kan je helpen om jouw droomhuis te bemachtigen. Op basis van jouw wensen bepalen we samen de strategie, doen we een realistisch bod en gaan we eventueel ook onderhandelen.

Wij vinden transparantie erg belangrijk. Daarom houden we jou tijdens het hele proces goed op de hoogte. Om de snelheid hoog te houden, onderhouden we ook actief contact met de verkopende partij of diens makelaar. Zo wordt de kans op een succesvolle aankoop nog groter.

Wat kunnen wij als aankoopmakelaar voor je betekenen?

Wij kunnen je in verschillende momenten van het koopproces van dienst zijn. Dat varieert van het zoeken naar een geschikt huis tot het organiseren van de uiteindelijke sleuteloverdracht, maar we kunnen ook het hele aankoopproces uit handen nemen.

Heb je een bezichtiging gepland en wil je graag bijgestaan worden door een ervaren makelaar? Of ben je alleen op zoek naar een makelaar die namens jou de onderhandelingen en afwikkeling regelt? In beide gevallen kunnen we je helpen.

Bij Sonny Vastgoed passen wij onze dienstverlening aan naar jouw wensen. Zo betaal je alleen voor de diensten waar je gebruik van maakt. Dat is wel zo eerlijk!

In deze 5 stappen koop je je droomhuis in Schiedam:

 

Stap 1. Gesprek ter introductie

 

Dit gesprek staat in het teken van elkaar beter leren kennen. Natuurlijk is dit ook het moment om de behoeften en wensen te bespreken. Op zoek naar een huis? Wellicht hebben we al iets moois in onze portefeuille zitten.

Ook zorgen we dat je in gesprek komt met een financieel adviseur over jouw situatie. Zo weten we precies wat er te besteden is.

 

Stap 2. Bezichtigen van woning

 

Leuk, je hebt een woning op het oog in Schiedam die aan je wensen lijkt te voldoen! Tijd om eens binnen een kijkje te nemen. Tijdens zo’n bezichtiging kunnen we je altijd van relevant advies voorzien. Om risico’s te vermijden en teleurstellingen te voorkomen, kijken we met een scherp oog naar de gebreken.

Ga je liever eerst alleen een kijkje nemen? Dat is helemaal aan jou! Ook later in het proces kunnen wij je van dienst zijn.

 

Stap 3. Prijsonderhandeling

 

Misschien wel de belangrijkste stap in het proces dat je liever laat uitvoeren door een ervaren aankoopmakelaar: het onderhandelen van de prijs. Je wilt natuurlijk niet misgrijpen!

Geen achterkamertjes politiek of vriendendiensten, als aankoopmakelaar Schiedam behartigen wij alleen jouw belangen. Tevens zijn we als Register-Makelaar en Register-Taxateur goed op de hoogte van de huizenprijzen in de omgeving.

Stap 4. Hoera, je bod is geaccepteerd!

 

Goed nieuws, want we zijn tot een overeenstemming gekomen met de verkopers! Dit is hét moment om de deal ook op papier in orde te maken. Daarom nemen wij eerst contact op met de verkopende partij om gegevens uit te wisselen zodat er een concept koopovereenkomst wordt opgesteld.

Omdat we niet willen dat je voor onverwachte rompslomp komt te staan, zijn we altijd scherp op fysieke, technische en juridische mankementen. We zullen je dan ook altijd op de hoogte stellen.

 

Stap 5. Eindinspectie van woning en dan naar de notaris

 

Voor de sleuteloverdracht vindt er eerst nog een eindinspectie plaats van je nieuwe huis in Schiedam. Bovendien wordt hiervan een inspectierapport opgemaakt met daarin zaken zoals de meterstanden. Zo wordt er niets aan het toeval overgelaten en weet je precies waar je voor tekent.

Tijd om naar de notaris te gaan om de leveringsdocumenten te tekenen. Als je handtekening staat, krijg je de sleutels van jouw nieuwe droomhuis in Schiedam.

Bouwkundig rapport via Sonny Vastgoed

Bouwkundig rapport op laten maken via Sonny Vastgoed

Heb je een woning uit het (begin) van de vorige eeuw op het oog? Dan zullen wij je altijd adviseren om een bouwkundig rapport op te laten maken.

In zo’n rapport geven we aan wat de bouwkundige staat is van de woning die jij wil gaan kopen in Schiedam. Zijn er gebreken? Dan geven we ook inzage in de kosten om jouw nieuwe huis in goede staat te brengen.

Daarnaast is duurzaamheid een belangrijk thema in zo’n rapport. We geven een advies over hoe je jouw nieuwe woning kunt verduurzamen en te isoleren. 

 

Wanneer laat je een bouwkundige keuring uitvoeren?

Een bouwkundig rapport laat je het liefst uitvoeren voor je een bod uitbrengt, maar dat lukt in de praktijk vaak echter niet. De huizenmarkt is hectisch, er wordt snel geschakeld en er is dus weinig tijd. 

Maar gelukkig zijn daar de ontbindende voorwaarden in het koopcontract. Als koper heb je namelijk wettelijk gezien enkele dagen bedenktijd na de aankoop van jouw nieuwe woning. Die bedenktijd is geschikt om in te zetten voor het uitvoeren van een bouwkundig rapport.

Wat zijn de kosten van een aankoopmakelaar?

De kosten voor ons als aankoopmakelaar in Schiedam variëren.

Bij Sonny Vastgoed stemmen wij onze dienstverlening af op jouw wensen. Daarmee betaal je alleen voor de diensten die je afneemt, dus de prijs wordt ook op maat gemaakt. Dat klinkt heel chique, maar wij vinden het vooral heel eerlijk.

Laat je het hele aankoopproces door ons uitvoeren? Of één deel van dit proces? Voor iedere dienstverlening maken wij een prijs op maat. Neem daarom contact met ons op als je meer wil weten over de prijzen.

Makelaar Sonny van der Geer van Sonny Vastgoed
Sonny Vastgoed met een klant

Neem contact op met Sonny Vastgoed

Ben je van plan om een huis in Schiedam aan te kopen of te laten taxeren? Daar staan wij jou natuurlijk graag in bij.

Vraag hieronder een offerte aan en laat je gegevens achter. Binnen een dag nemen we contact met je op. Zelf direct contact met ons opnemen mag natuurlijk ook!

In veel gevallen zijn wij zelfs bereikbaar in de avonden en/of weekenden. Appen, mailen of bellen – wij zullen ons uiterste best doen om zo snel mogelijk te reageren op je verzoek.

Wat klanten over ons zeggen

Jord Schepel

Sonny heeft ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Het contact is prettig en Sonny is altijd bereikbaar. Door zijn goede connecties hebben we binnen korte tijd een goed bod uit kunnen brengen dat werd geaccepteerd. Zeker een aanrader!

Marco van Leeuwen

Goed contact, snel geregeld en kwalitatief goed. Heel tevreden met onze taxatie van een nieuw gekochte woning.

Alexandros Chantzaras

We hebben Sonny aangesteld als onze aankoopmakelaar en we raden je ten zeerste aan hetzelfde te doen! Heel behulpzaam van A tot Z bij de aankoop van ons nieuwe huis!

Contact opnemen

Wil je vrijblijvend advies of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.