Contact opnemen

Header-makelaar-Rhoon

Aankoopmakelaar Spijkenisse: Sonny Vastgoed is er voor jou!

Je hebt het huis van jouw dromen gevonden in Spijkenisse, maar hoe zorg je dat dit ook echt jouw huis wordt? Dat doe je met behulp van een ervaren aankoopmakelaar!

Het is vandaag de dag snel schakelen op de woningmarkt. Er zijn veel potentiële kopers, maar het aanbod is nog steeds klein. Daarom moet je snel beslissen. Vaak zelfs sneller dan je zou willen.

Daarom is het handig om een aankoopmakelaar in de hand te nemen. Die zorgt voor begeleiding tijdens het aankooptraject. Zo vergroot je niet alleen de kans op een woning, maar zorg je ook dat je een realistisch bod doet.

In zo’n traject kan Sonny Vastgoed jou helpen. Wij kunnen in verschillende fases van de aankoop helpen, dus lees snel verder!

5,0/5

Op basis van 58 Google-reviews

Sonny Vastgoed In Spijkenisse

Aankoopmakelaar Spijkenisse: Sonny Vastgoed

Wil jij de kans op jouw droomhuis in Spijkenisse vergroten? En zeker weten dat je een realistisch bod uitbrengt? Kies dan voor Sonny Vastgoed als jouw aankoopmakelaar!

Sonny Vastgoed is opgericht door Sonny van de Geer. Hij was jarenlang werkzaam voor één van de grootste makelaars in de regio Rotterdam. Die ervaring gebruikt hij nu om met een persoonlijke aanpak mensen te helpen bij de aankoop van hun woning. Dit doet hij niet alleen, maar samen met zijn team.

Wij zijn actief in de regio Rotterdam en zijn dus ook vaak in Spijkenisse te vinden. Door ons kleine team kunnen wij snel schakelen. Ook bij de aankoop van een nieuwe woning.

Spijkenisse: een stad met een gezellig stadshart

Zoek je naar de charme van de stad, maar geniet je ook van uitgestrekte polders? Dan moet je in Spijkenisse zijn!

Op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten vind je Spijkenisse. Deze stad is gelegen tussen de Oude Maas en het Spui en combineert haar stadse karakter met een groen polderlandschap. Een unieke plaats om te wonen.

Door haar ligging is Spijkenisse de ideale uitvalsbasis richting Rotterdam. Je staat binnen 8 minuten op de snelweg of pakt de metro richting deze stad. Ook richting Zeeland is Spijkenisse een slimme keuze.

Er wordt in hoog tempo geïnvesteerd in attractiviteit van de stad. Zo zijn er veel winkels te vinden, is er een prachtig theater en organiseert de stad regelmatig evenementen. Ook zonder evenementen is er genoeg te beleven, want de stad heeft een groot natuurgebied met uitgestrekte polders.

Daarom is Spijkenisse een aantrekkelijke stad om te wonen. Of je nu als starter zoekt naar jouw eerste huis of als senior wil genieten van de rust? Alles kan in Spijkenisse!

Aankoopmakelaar Spijkenisse Hero
Sonny Opmeten Van Woning

Wil je de kans op jouw droomhuis vergroten?

Een ervaren aankoopmakelaar helpt jou bij het kopen van een woning. Dit doen wij van Sonny Vastgoed ook in Spijkenisse!

We zorgen als aankoopmakelaar voor een realistisch bod. Dit bod bepalen we niet alleen op basis van de waarde van de woning, maar ook op basis van vergelijkbare huizen in de buurt. Daarom is het belangrijk dat wij de stad kennen.

In onze dienstverlening vinden we transparantie erg belangrijk. Jij doet een grote aankoop, dus je wordt betrokken in het hele proces. Zo weet je altijd waar je aan toe bent!

Waar kan Sonny Vastgoed je bij helpen?

Zoek je hulp bij het vinden van een woning of wil je geholpen worden bij het uitbrengen van een realistisch bod?

Als aankoopmakelaar in Spijkenisse helpen we je tijdens alle fases van de aankoop van een nieuwe woning. Maar als je slechts bij één fase geholpen wil worden, dan kan dit natuurlijk ook. We passen onze dienstverlening aan op jouw wensen.

We helpen je bij de aankoop o.a met:

 • Maken van afspraken
 • Bezichtigen van een woning
 • Uitbrengen van een bod
 • Onderhandelen over de prijs
 • Opstellen van bouwkundig rapport
 • Controleren van concept verkoopovereenkomst
 • Opmaken van de leveringsakte

Wil je gebruik maken van slechts één onderdeel? Dat is ook mogelijk. In dat geval betaal je alleen voor wat je gebruikt. Dat is wel zo eerlijk!

Aankoopmakelaar Sonny

In deze 5 stappen helpen we je bij de aankoop van jouw nieuwe woning

 

Stap 1. Kennismaking met Sonny Vastgoed

In ons eerste gesprek leren we elkaar beter kennen. Zo weten we precies waar we je mee kunnen helpen. Dat zorgt dat jij alleen betaalt voor wat je nodig hebt.

Ook brengen we de financiën in kaart. Het eerste deel doen wij zelf, maar we kunnen ook een financieel adviseur inschakelen. Zo kom je precies te weten wat jouw budget is.

Zijn er woning in Spijkenisse in onze portefeuille die passen bij jouw wensen? Dan leggen we deze natuurlijk gelijk aan je voor!

 

Stap 2. Een woning bezichtigen

Heb je een woning gevonden? Dan gaan we een bezichtiging plannen!

Tijdens zo’n bezichtiging kunnen we je al adviseren. Zo kijken we niet alleen met een scherp oog naar de staat van de woning, maar ook naar de wijk en het aanbod van vergelijkbare woningen.

Je hoeft ons niet direct tijdens de eerste bezichtiging mee te nemen. Ga gerust eerst zelf een bezichtiging doen, dan sluiten we de tweede keer aan.

 

Stap 3. Bepalen van het openingsbod

Doordat we goed in kaart brengen wat de waarde van de woning is, kunnen we samen het openingsbod bepalen.

Dit openingsbod is belangrijk. Het is de eerste stap in de aankoop van jouw nieuwe woning en bepaalt of je een serieuze kans maakt. Een scherp bod is vereist, maar ook realistisch. Want je wil niet onnodig hoog bieden.

Moeten we onderhandelen? Ook dan helpt Sonny Vastgoed je. We bepalen vooraf onze strategie en houden je tussentijds continu op de hoogte.

We zijn naast aankoopmakelaar ook Register-Taxateur en kunnen dus goed een inschatting maken van de échte waarde van een woning in Spijkenisse.

Stap 4. Bod geaccepteerd, gefeliciteerd!

Super, het bod is geaccepteerd. Je hebt een nieuwe woning!

We zijn tot overeenstemming gekomen met de verkopende partij. Nu moeten we de documenten in orde gaan maken. Dit start met een concept verkoopovereenkomst.

In deze overeenkomst worden alle afspraken genoteerd. We controleren dit document op fysieke, technische en juridische mankementen. Zo kom jij niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Stap 5. Eindinspectie en overdracht van sleutel

We zijn er bijna!

Voor de officiële overdracht vindt er een eindinspectie plaats. Hier controleren we of alles volgens afspraak wordt opgeleverd. Ook worden zaken zoals de meterstanden opgenomen.

Als alles in orde is, gaan we naar de notaris om de leveringsakte te tekenen. Staat jouw handtekening onder de akte? Dan krijg je de sleutels van jouw nieuwe woning in Spijkenisse en ben je officieel de nieuwe eigenaar!

Sonny Uitvoeren Van Taxatie

Bouwkundig rapport nodig? Ook dan Sonny Vastgoed!

Koop je een iets oudere woning in Spijkenisse? Dan is het verstandig om een bouwkundig rapport op te laten stellen. Ook dat kan bij aankoopmakelaar Sonny Vastgoed!

Dit rapport vertelt jou precies wat de bouwkundige staat is. Het vertelt je of de woning in goede staat is of dat je misschien gebreken moet laten herstellen. We nemen ook de kosten voor het herstellen van de gebreken op in dit rapport.

Wil je jouw nieuwe woning direct verduurzamen? Dan vertellen we je in het rapport ook waar je dit mee kunt doen.

 

Wist je dat: je jouw bod ook nog kunt intrekken?

In de meest ideale situatie laat je zo’n bouwkundig rapport opmaken voor je een bod uitbrengt, maar dit is niet altijd mogelijk. Toch kun je jouw bod nog intrekken.

Er worden ontbindende voorwaarden opgenomen in de koopovereenkomst. Je hebt als koper enkele dagen bedenktijd. Deze bedenktijd kun je inzetten voor het uitvoeren van een bouwkundige keuring.

Is er toch iets mis met de woning en wil je jouw bod intrekken? Dan kun je dus gebruik maken van deze wettelijke bedenktijd.

Wat kost de hulp van aankoopmakelaar Sonny Vastgoed in Spijkenisse?

Een belangrijke vraag. Dit hangt af van waar je mee geholpen wil worden!

Bij Sonny Vastgoed stemmen wij onze dienstverlening af op jouw wensen. Je bent dus niet altijd verbonden aan dezelfde diensten en bijbehorende kosten. Dit is dus altijd anders.

Wij helpen je o.a. bij:

 • Maken van afspraken
 • Bezichtigen van een woning
 • Uitbrengen van een bod
 • Onderhandelen over de prijs
 • Opstellen van bouwkundig rapport
 • Controleren van concept verkoopovereenkomst
 • Opmaken van de leveringsakte

Wil je weten wat de kosten zijn in jouw situatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Wat klanten over ons zeggen

Jord Schepel

Sonny heeft ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Het contact is prettig en Sonny is altijd bereikbaar. Door zijn goede connecties hebben we binnen korte tijd een goed bod uit kunnen brengen dat werd geaccepteerd. Zeker een aanrader!

Marco van Leeuwen

Goed contact, snel geregeld en kwalitatief goed. Heel tevreden met onze taxatie van een nieuw gekochte woning.

Alexandros Chantzaras

We hebben Sonny aangesteld als onze aankoopmakelaar en we raden je ten zeerste aan hetzelfde te doen! Heel behulpzaam van A tot Z bij de aankoop van ons nieuwe huis!

Kom in contact met ons!

Wil je hulp van een aankoopmakelaar bij de aanschaf van een woning in Spijkenisse? We helpen je graag!

Neem contact met ons. Je kunt ons bereiken per e-mail, maar voor het snelste antwoord kun je ons ook bellen of WhatsAppen.