Contact opnemen

Huis Kopen Schiedam Header

Huis kopen Schiedam: maak gebruik van een ervaren makelaar!

Wil jij een huis kopen in Schiedam? Maak dan gebruik van een ervaren makelaar om de kans op jouw nieuwe droomhuis te vergroten!

Ook in Schiedam zijn veel mensen op zoek naar een nieuwe woning. Dat is gunstig als je jouw huis wilt verkopen, maar een nadeel als je wilt kopen. Daarom is het slim om een ervaren makelaar in de hand te nemen.

Sonny Vastgoed is al jaren actief binnen de regio Rotterdam. We kennen dus niet alleen Schiedam, maar ook de hele regio. Je leest in deze blog welke voordelen dit met zich meebrengt!

5,0/5

Op basis van 58 Google-reviews

Huis Kopen Schiedam Centrum

Oververhitte woningmarkt: ook in Schiedam!

De oververhitte woningmarkt is weliswaar een paar graden afgekoeld, maar nog steeds zijn veel mensen in Schiedam op zoek naar een nieuwe woning. Dat zul je als kopende partij vast al ervaren hebben.

Schiedam is een stad in de provincie Zuid-Holland. Deze ligt tegen Rotterdam aan en wordt daarom ook door veel mensen uit de stad bezocht. De woningen in deze stad zijn goedkoper, dus daarom vind je hier ook veel Rotterdammers.

Het aanbod van woningen groeit. Er wordt flink gebouwd, maar ook de bestaande woningen worden massaal gerenoveerd. Je komt hier dus échte Schiedammers, maar ook veel starters tegen.

Wil jij een huis kopen in Schiedam? Dan kun je jouw kans aanzienlijk vergroten door gebruik te maken van een ervaren makelaar zoals Sonny Vastgoed!

Huis kopen Schiedam? Kies voor de persoonlijke aanpak van Sonny Vastgoed!

In 2020 startte Sonny van de Geer zijn eigen makelaarskantoor: Sonny Vastgoed was geboren!

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij één van de grootste makelaarskantoren van de regio Rotterdam besloot hij om voor zichzelf te beginnen. Kennis én ervaring zijn aanwezig en daar voegt Sonny nu een persoonlijk aanpak aan toe. Dat maakt dat veel klanten hem aanbevelen.

Sonny werkt niet alleen, maar met een klein team. Zo behandelen zij complexe vragen op het gebied van vastgoed. Ook in de stad Schiedam.

Wij vinden het belangrijk om te luisteren naar jouw wensen. Dat lijkt een open deur, maar in de huidige tijd horen wij toch vaak anders. Door het overschot aan kopers is bij veel kantoren de klant geen koning meer. Bij ons nog wel!

Sonny Vastgoed is ingeschreven in het Nederland Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en bij Stichting Certificering Voor Makelaar (SCVM).

Persoonlijke Aanpak Sonny Vastgoed

Wat klanten over ons zeggen - wie weet zijn dit je nieuwe buren!

Lisa Uijtewaal

Ik raad iedereen Sonny aan. Een week na aanvraag had ik mijn taxatierapport binnen. Het rapport is uitgebreid en helder omschreven. Ook de communicatie verliep heel vlot. Kortom: super fijne service!

SandraChristiaan

Sandra Christiaan

Sonny levert wat hij belooft. Wij hadden een gevalideerd taxatierapport nodig voor het aanpassen van de hypotheekrente en deze kregen we binnen de afgesproken tijd. Hij weet wat hij doet en kent de markt als geen ander. Ik kan hem zeker aanraden.

Alexandros Chantzaras

We hebben Sonny aangesteld als onze aankoopmakelaar en we raden je ten zeerste aan hetzelfde te doen! Heel behulpzaam van A tot Z bij de aankoop van ons nieuwe huis!

Een huis kopen? Gebruik onze kennis!

Een huis kopen is niet voor iedereen dagelijkse kost. Dat realiseren wij ons maar al te goed, dus wel helpen je graag met onze kennis!

De meeste mensen verhuizen zo’n twee tot drie keer in heel hun leven. Daarom is het kopen van een woningen een spannende gebeurtenis. Veel is onbekend en je bent dus aangewezen op iemand anders.

Wij helpen jou om een huis te kopen in Schiedam. Samen kijken we naar jouw wensen, we bekijken het aanbod en bedenken een strategisch plan om de woning van jouw dromen te bemachtigen.

  • Samenstellen van jouw wensen
  • Zoeken in huidige aanbod van woningen
  • Strategische plan opstellen
  • Uitbrengen van openingsbod
  • Onderhandelen met tegenpartij
  • Afhandelen van administratieve zaken

Er komt nogal wat kijken bij het kopen van een huis, maar met onze kennis en ervaring vergroot je de kans op jouw nieuwe droomhuis aanzienlijk. Daarom gaan we graag samen met jou aan de slag!

Sonny Aanbellen Huis Schiedam

Ook een huis in Schiedam kopen?

Bel direct naar 06 39 42 48 33
Molen In Schiedam

Over Schiedam: historische stad met een bijzonder karakter

Jenever, Gin en een historische binnenstad? Dat moet Schiedam zijn!

Als jij een huis wilt kopen in Schiedam, dan ben je vast al bekend met alles wat deze historische stad jou te bieden heeft. Deze authentieke stad is uniek in Nederland en staat bekend om zijn distilleerderijen.

Op slechts vijf minuten afstand van Rotterdam leef je in een stad met het karakter van een dorp. Er zijn veel restaurants en cafés te vinden, maar ook voor de natuur ben je in Schiedam op de juiste plek.

En ben je gek op sport? Ook dan is Schiedam een fijne stad om te wonen. Door de vele parken is deze stad ideaal voor wandelaars, fietsers en hardlopers.

Huis kopen Schiedam: in 5 stappen naar jouw nieuwe woning

Wil jij een huis kopen in Schiedam? Dan helpen wij jou in vijf stappen richting de nieuwe woning van jouw dromen!

 

1. Kennismaken

We starten eerst met een kennismakingsgesprek.

Dit gesprek is bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Zo ontdek jij of je bij ons aan het goede adres bent. Wij zoeken in dit gesprek uit of we jou kunnen helpen. Als dat niet kan, dan geven we dat eerlijk aan.

Zijn jouw wensen in kaart gebracht? Dan gaan we aan de slag. Soms zit er al een woning in onze portefeuille die past!

 

2. Huis bezichtigen

Heb jij of hebben wij jouw nieuwe huis in Schiedam gevonden? Dan gaan we samen over tot een bezichtiging!

Wees gerust, je kunt de eerste keer ook alleen gaan. Zo kun jij eerst kijken of het huis past bij jouw wensen. Daarna bekijken we samen de woning om een gepast bod te bepalen.

 

3. Uitbrengen van bod

Hier komt onze kennis van de regio goed van pas: we weten wat een realistisch bod is en vergelijken dit met de regio!

We bepalen samen het openingsbod. Die is belangrijk, want dit bod bepaalt of je een goede kans maakt. Vaak komt het tot onderhandelen, maar soms is het eerste bod in één keer goed. Wij kennen Schiedam namelijk erg goed.

En gaan we onderhandelen? Dan bepalen we vooraf welke stappen we nemen. Dit doen wij altijd in goed overleg!

 

4. Bod geaccepteerd

Yes, het bod is geaccepteerd!

We gaan over tot het opstellen van de concept verkoopovereenkomst. Dit doen we niet alleen, maar samen met de makelaar van de verkopende partij. Daarom letten wij op de fysieke, technische en juridische valkuilen van deze overeenkomst.

 

5. Bezoek notaris + eindinspectie

Jij bent nu officieel de nieuwe eigenaar!

Voordat we naar de notaris gaan, doen we een eindinspectie. We controleren de meterstanden, maar ook de staat van de woning. Als alles in orde is, gaan we over tot het officiële gedeelte.

Bij de notaris tekenen we de leveringsakte. Jij ontvangt hier de sleutels van jouw nieuwe huis in Schiedam. Gefeliciteerd!

Taxeren Door Sonny Vastgoed
Sonny Op Bezoek Bij Klant

Wat zijn de kosten?

Iedereen krijgt van ons een prijs op maat.

Dat doen we niet omdat we onze prijzen niet willen vermelden, maar omdat we alleen helpen met de onderdelen die jij nodig vindt. Dat kan het hele traject van de aankoop zijn, maar bijvoorbeeld ook alleen een taxatie.

Als je een huis koopt in Schiedam met Sonny Vastgoed betaal je dus nooit meer dan nodig is. Voor een indicatie kun je contact opnemen via 06 39 42 48 33 of info@sonnyvastgoed.nl.

Neem contact met ons op

Wil jij een huis kopen in Schiedam? Sonny Vastgoed gaat voor een persoonlijke aanpak en helpt jou met zijn kennis en ervaring!

Stuur ons een e-mail en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Je mag natuurlijk ook zelf contact opnemen per telefoon of WhatsApp.