Contact opnemen

Header-sonny-vastgoed-makelaar-barendrecht

Makelaar Barendrecht: voor hulp bij aankoop en taxaties

Wil je hulp bij het aankopen of laten taxeren van een woning in de gemeente Barendrecht? Dan moet je bij Sonny Vastgoed zijn!

In Nederland is momenteel sprake van een oververhitte woningmarkt. De vraag naar woningen is enorm, maar het aanbod is klein. Daarom zijn de prijzen en kans op een woning erg klein.

Als koper vraagt deze situatie om extra aandacht. Er moet snel geschakeld worden, dus daar kun je de hulp van een ervaren makelaar bij gebruiken. Dat vergroot de kans op een woning en zorgt dat je een eerlijke prijs biedt.

Wij kennen de markt in Barendrecht. Daarom kun je ons ook inschakelen voor het taxeren van een woning!

5,0/5

Op basis van 58 Google-reviews

Sonny Vastgoed aanbellen in Barendrecht

Wie is Sonny Vastgoed?

In 2020 startte Sonny van de Geer zijn eigen makelaarskantoor: Sonny Vastgoed!

Voor hij de deuren van zijn eigen makelaarskantoor opende, was Sonny werkzaam bij één van de grootste makelaars in Rotterdam. Daar leerde hij niet alleen het vak, maar ook de regio kennen. Zo ook de gemeente Barendrecht.

In samenwerking met het team zijn wij in staat om complexe vraagstukken op het gebied van vastgoed te beantwoorden. Dat varieert van een taxatie tot aan de gehele begeleiding tijdens het aankooptraject van een nieuwe woning.

Wij zijn ingeschreven in het NRVT (Nederland Register Vastgoed Taxateurs) en SCVM (Stichting Certificering Voor Makelaars). 

Aankopen of taxeren? Wij zijn makelaar Barendrecht!

Heb jij een nieuwe woning op het oog in Barendrecht? Of wil je een woning laten taxeren? Wij kunnen je helpen!

Bij makelaar Barendrecht zijn wij benieuwd naar jouw verhaal. Wij willen weten wat jouw wensen zijn, want hier passen we onze dienstverlening op aan. Dat is de persoonlijke aanpak die je van ons mag verwachten.

 

Waar wij o.a. bij kunnen helpen?

  • Het aankopen van een woning

Als de makelaar van Barendrecht kunnen wij je adviseren over het uitbrengen van een realistisch bod op jouw nieuwe droomhuis. 

  • Het taxeren van een huis

Ga je een woning verkopen, kopen of wil je een hypotheek afsluiten? Dan helpen wij je met het taxeren van deze woning.

Sonny aan het taxeren

Wat klanten over ons zeggen - wie weet zijn dit je nieuwe buren!

Lisa Uijtewaal

Ik raad iedereen Sonny aan. Een week na aanvraag had ik mijn taxatierapport binnen. Het rapport is uitgebreid en helder omschreven. Ook de communicatie verliep heel vlot. Kortom: super fijne service!

MartijnStravers

Martijn Stravers

Sonny heeft mij goed en snel kunnen helpen bij het taxeren van een aangekochte woning. Vlotte communicatie en binnen een week was de woning al getaxeerd en heb ik het (gevalideerde) rapport ontvangen. Nogmaals dank en veel succes met je bedrijf!

Alexandros Chantzaras

We hebben Sonny aangesteld als onze aankoopmakelaar en we raden je ten zeerste aan hetzelfde te doen! Heel behulpzaam van A tot Z bij de aankoop van ons nieuwe huis!

Wonen en leven in Barendrecht

In de gemeente Barendrecht tref je een veilige, schone en groene leefomgeving. Dat alles op slechts enkele minuten van de stad Rotterdam.

De praktische ligging van Barendrecht maakt het een ideale uitvalsbasis richting de stad Rotterdam, maar ook richting de Drechtsteden en de Hoeksche Waard. Er zijn om die reden veel bedrijven gevestigd en dat is gunstig voor de werkgelegenheid.

Het groene karakter van de gemeente is één van de aantrekkelijke eigenschappen om voor deze gemeente te kiezen. Daarnaast is er veel te beleven op het gebied van vrije tijd, cultuur en sport.

Wist je dat zo’n 40% van alle woningen in Barendrecht na 2000 gebouwd is? Door de komst van Carnisselande is de gemeente flink gegroeid en tref je hier dus relatief veel nieuwe huizen aan.

  • 47.800 inwoners (in 2022)
  • Gelegen aan de Oude Maas
  • Bekend dankzij internationale groente- en fruithandel
  • Op steenworp afstand van Rotterdam
  • Uitstekende voorzieningen Openbaar Vervoer

Zoek je een starterswoning, gezinswoning of juist een seniorenwoning? Je vindt het allemaal in Barendrecht!

Natuur in Barendrecht (Carnisselande)

Hulp bij het aankopen of taxeren van een woning in Barendrecht?

Bel direct naar 06 39 42 48 33
Makelaar Sonny van Sonny Vastgoed

Vergroot de kans op jouw droomhuis met een ervaren makelaar

Heb jij jouw droomhuis gevonden? Laat je dan begeleiden door een ervaren makelaar zoals Makelaar Barendrecht Sonny Vastgoed.

Het kopen van een huis is geen dagelijks bezigheid, dus daar kun je best hulp bij gebruiken. Die hulp kan bestaan uit het hele traject, maar misschien heb jij behoefte om slechts een deel uit handen te geven. In beide gevallen kun je bij ons terecht.

Als je jouw droomhuis hebt gevonden, zorgen wij voor een passende strategie bij de aankoop. Die strategie gaat niet alleen over een realistisch bod, maar ook over de eventuele onderhandelingen. Daar ligt onze expertise.

Door snel te schakelen, hoef je niet lang te wachten. Dit lijkt misschien normaal, maar is niet de standaard in de makelaardij!

Wij helpen waar jij dat nodig hebt

Bij Makelaar Barendrecht passen we onze dienstverlening aan op jouw wensen.

Heb je hulp nodig bij het hele aankooptraject? Dat kan. Wil je alleen geadviseerd worden bij het uitbrengen van een bod? Dat kan ook!

Als makelaar kunnen wij je dus op verschillende manier helpen tijdens je zoektocht naar jouw nieuwe droomhuis in Barendrecht. Dat varieert van de gehele aankoopbegeleiding tot alleen de taxatie van een woning.

Doordat we onze dienstverlening aanpassen op jouw wensen, betaal je dus alleen voor wat jij nodig hebt. Eerlijk toch?

Opmeten van woning door Sonny

In 5 stappen naar jouw nieuwe huis in Barendrecht

 

Stap 1. Kennismaking

In het eerste gesprek leren we elkaar beter kennen.

Dat is handig, want zo weten we beide waar we aan toe zijn. Zo weten we wat jouw wensen zijn en hoe we je het beste kunnen helpen.

Hebben we jouw wensen goed in kaart? Dan gaan we met een financieel adviseur kijken naar het financiële plaatje. Soms zijn er zelfs al woningen in onze portefeuille die passen bij jouw wensen en financiën! 

 

Stap 2. Bezichtiging

Is er een woning die voldoet aan jouw wensen? Dan wordt het tijd om deze te gaan bezichtigen.

Wij adviseren je graag tijdens zo’n bezichtiging. Dat hoeft niet gelijk de eerste keer, dus ga gerust eerst zelf kijken. Daarna gaan wij met je mee en zorgen we dat we eventuele gebreken in kaart brengen en een realistisch bod bepalen.

 

Stap 3. Bieden

Is de woning naar je zin? Dan is het tijd om te gaan bieden en onderhandelen!

Dit is een spannend moment, want jouw bod bepaalt of je kans maakt op het nieuwe huis van jouw dromen. Wij kennen Barendrecht goed en kunnen je dus adviseren over een scherp, maar passend bod.

Ook het eventuele onderhandelen bespreken we. Mocht er iets gewijzigd moeten worden aan het bod, dan laten we je dat zo snel mogelijk weten.

Stap 4. Gefeliciteerd – je bod is geaccepteerd!

Yes, het bod is geaccepteerd!

Als er overeenstemming is bereikt over het bod, dan gaan we over tot het opstellen van de concept verkoopovereenkomst. Daarom wisselen we de gegevens uit met de verkopende makelaar.

Daarnaast letten wij op fysieke, technische en/of juridische valkuilen. Dit voorkomt een eventuele teleurstelling.

 

Stap 5. Laatste inspectie + notaris

Bijna klaar!

Voor je de nieuwe eigenaar wordt van de woning in Barendrecht, doen we de eindinspectie. Deze is voorafgaand aan het bezoek aan de notaris. In het rapport van de inspectie komen o.a. de meterstanden en/of eventuele gebreken.

Is alles akkoord? Dan is het tijd om de leveringsakte bij de notaris te tekenen en de sleutels in ontvangst te nemen.

Gefeliciteerd, je bent nu officieel de nieuwe eigenaar!

Sonny in gesprek met klant

Makelaar Barendrecht: wat zijn de kosten?

Logische vraag, maar daar kunnen we niet één antwoord op geven.

Bij Sonny Vastgoed stemmen we onze dienstverlening af op jouw wensen. Daarom zijn de kosten ook in iedere situatie anders. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt.

Maar wil je een indicatie van wat het kost als we jou als makelaar Barendrecht mogen gaan helpen bij de aanschaf of taxatie van een woning? Neem dan contact met ons op via info@sonnyvastgoed.nl of 06 39 42 48 33.

We vertellen je graag meer over onze dienstverlening en bijbehorende kosten!

Makelaar Barendrecht: betrouwbare taxatie van een woning

Heb je een nieuwe woning op het oog of ga je jouw woning verkopen? In beide gevallen is er een taxatie nodig om de waarde te bepalen.

Ook bij het verkrijgen van een (aanvullende) hypotheek bij een verbouwing vraagt de bank om een recent taxatierapport. Daarom is het belangrijk dat je een taxatie laat uitvoeren.

Voor het uitvoeren van een betrouwbare taxatie ben je bij Sonny Vastgoed aan het goede adres. Wij brengen een snelle, maar nauwkeurige waardebepaling.

 

Kwaliteit en vakbekwaam

We zijn ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en onze taxaties worden erkend door het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI).

Onze taxatierapporten worden daarom geaccepteerd bij alle geldverstrekkers die te vinden zijn in Nederland. Je kunt met onze taxaties dus zorgeloos een hypotheek aanvragen.

Wil je meer weten over onze werkwijze als taxateur? Kijk dan op onze pagina over taxaties

 

Een taxatie nodig in Barendrecht?

Wij helpen je graag aan een betrouwbaar taxatierapport!

Bel ons op 06 39 42 48 33 of mail naar info@sonnyvastgoed.nl.

Sonny in gesprek met klant

Neem contact met ons op

Wil je een woning aankopen of laten taxeren? Dan staan wij van Makelaar Barendrecht Sonny Vastgoed voor je klaar!

Laat je gegevens bij ons achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Je mag natuurlijk ook zelf contact opnemen.