Contact opnemen

Header-makelaar-Rhoon

Makelaar Poortugaal: woning kopen of laten taxeren

Wil jij persoonlijke aandacht van een makelaar bij de aankoop of taxatie van een woning in Poortugaal? Kies dan voor Sonny Vastgoed!

Er is in Poortugaal veel vraag naar woningen, maar het aanbod is gering. Net als in de rest van Nederland. Daarom is het slim om de hulp van een makelaar in te schakelen, want die vergoot de kans op het krijgen van een huis.

Ook voor een betrouwbare taxatie kun je bij ons terecht. Die leveren we vaak al binnen twee werkdagen op. Zo heb jij snel jouw rapport in handen voor het aanvragen van een hypotheek.

Meer weten over Sonny Vastgoed als makelaar in Poortugaal? Lees dan verder!

5,0/5

Op basis van 58 Google-reviews

Taxatie-door-makelaar-Sonny-vastgoed

Sonny Vastgoed: de persoonlijke makelaar in Poortugaal

Sonny startte in 2020 zijn eigen makelaarskantoor. Sonny Vastgoed was geboren en zijn droom werd werkelijkheid!

Voor hij zijn eigen kantoor startte, was hij werkzaam bij één van de groote makelaars van de regio Rotterdam. Daar leerde hij niet alleen het vak van makelaar, maar ook de regio goed kennen. Zo ook het dorp Poortugaal.

Samen met zijn team helpt Sonny bij vraagstukken op het gebied van vastgoed. Dat doet hij op een persoonlijke manier, want het kopen van een huis is een belangrijke stap in je leven. Dat beseffen wij ons goed.

We zijn er voor begeleiding tijdens het aankopen van een nieuwe woning, maar ook voor het uitvoeren van een taxatie.

Hulp bij het aankopen of taxeren van een woning? Kies voor Sonny Vastgoed!

We zijn er bij Sonny Vastgoed dagelijks mee bezig: het aankopen van woningen!

In je leven verhuis je gemiddeld slechts zo’n twee tot drie keer. Daarom kun je de kennis van een ervaren makelaar goed gebruiken. Wij zijn er om jou te begeleiden tijdens de aankoop van jouw droomhuis in Poortugaal.

Daarom beginnen we met een korte kennismaking. We willen graag weten wie jij bent, wat jouw wensen zijn en welke hulp je van ons nodig hebt. Zo weten we hoe we jou het best kunnen helpen.

Hebben we jouw wensen in kaart gebracht? Dan gaan we aan de slag. Maar alleen met de hulp die jij nodig hebt, want zo betaal je nooit te veel.

 

We kunnen je in Poortugaal o.a. helpen met:

  • Kopen van woning
    We helpen je met het bepalen van een realistisch openingsbod, bepalen samen de onderhandelingsstrategie en helpen met de afwikkeling van het koopcontract.

 

  • Taxeren van woning
    Wil je jouw woning laten taxeren? Dan verzorgen wij een gecertificeerd taxatierapport. Met dit rapport kun je bij alle geldverstrekkers in Nederland een hypotheek aanvragen.
Woning-taxatie-door-makelaar-Sonny-Vastgoed

Lees de verhalen van onze klanten!

BoyTimmers

Boy Timmers

Sonny heeft voor mij een uitstekende taxatie in verhuurde staat uitgevoerd.
Weinig taxateurs willen/kunnen dit. Sonny denkt met de casus mee om de best mogelijke positie te kunnen bemachtigen. Na ervaring te hebben gehad met meerdere taxateurs, is Sonny by far de beste!
Sterke punten:
sterk in de communicatie.
Expertise.
Klantvriendelijkheid.
Oplossingsgericht.
Niet onbelangrijk, een hele fijne gozer.

MitchellScoop

Mitchell Scoop

Ik was zeer tevreden met de kwaliteit en snelheid van de taxatie. Nadat Sonny de woning had bezichtigd was het taxatierapport binnen 2 dagen gekeurd. Daarnaast gaf ik vrij laat mijn verbouwingsspecificatie door, maar Sonny heeft dit zonder enige vertraging verwerkt. Verder was de communicatie prettig, vlot en laagdrempelig (via whatsapp). Topper en zou hem aan iedereen aanraden!

WanthaSuradee

Wantha Suradee

Na een beetje zoeken op internet kwam ik bij Sonny uit. Heb hem gemaild en kreeg snel antwoord en de afspraak was snel gemaakt. Sonny heeft ons snel en proffesioneel geholpen en zou hem aan iedereen aanraden !.

Poortugaal: wonen tussen Rotterdam en Oude Maas

Dorps wonen dichtbij Rotterdam én de natuur? Kies dan voor Poortugaal!

Van oorsprong is Poortugaal een boerendorp. Dat bestond voornamelijk uit vlas-, groente- en fruitteelt. Inmiddels is het modern en genieten de meer dan 10.000 inwoners van het gezellige karakter dat is blijven behouden.

In de gemeente Albrandswaard is veel natuur te vinden. Dat is ook niet gek, want Poortugaal ligt direct aan de Oude Maas. Ook de stad Rotterdam is dichtbij en goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Zoek je naar een starters-, gezins- of seniorenwoning? In Poortugaal zijn ze allemaal te vinden!

Huis-in-Poortugaal

Makelaar in Poortugaal nodig?

Bel ons op 06 39 42 48 33
Makelaar-Sonny-Vastgoed-portret

De kans op jouw droomhuis vergroten? Schakel de hulp in van een ervaren makelaar!

In Poortugaal staan veel mooie huizen. Maar hoe bemachtig je zo’n huis als er veel geïnteresseerden zijn? Door het inschakelen van een ervaren makelaar vergroot je de kans op het bemachtigen van jouw droomhuis.

We kennen de markt in Poortugaal. Dat helpt ons bij het bepalen van een realistisch openingsbod en de onderhandelingsstrategie. Zo ben jij straks de eigenaar van jouw nieuwe droomhuis in de Albrandswaard.

Alles in overleg. Want het blijft jouw aankoop, dus jij moet er een goed gevoel aan overhouden. Jouw wensen staan bij ons altijd centraal.

Makelaar in Poortugaal: Sonny Vastgoed

Zoek je naar een persoonlijke benadering bij het aankopen of taxeren van een woning in Poortugaal? We helpen je graag!

We vinden het belangrijk om te luisteren naar jouw wensen. Dit lijkt heel normaal, maar we horen genoeg andere verhalen. Helaas. Daarom gaan we eerst met jou in gesprek om te kijken hoe we je goed kunnen helpen.

Eerst brengen we jouw wensen in kaart. Waar ben je naar op zoek? Hoe kunnen we je helpen? En met wat kunnen we je helpen?

Dat wat is vooral belangrijk, want we kunnen je ook helpen met slechts één of meerdere delen uit het aankoopproces. Zo betaal jij alleen voor wat je van ons nodig hebt. Dat is wel zo eerlijk!

We kunnen je ook helpen aan een snelle en nauwkeurige taxatie. Dat rapport kun je o.a. gebruiken voor het aanvragen van een hypotheek.

Als makelaar zijn wij ingeschreven bij Stichting Certificering Voor Makelaar (SCVM) en in het Nederland Register Vastegoed Taxateurs (NRVT).

Makelaar-Sonny-Vastgoed-in-gesprek-met-klant

5 stappen: jouw nieuwe droomhuis in Poortugaal

 

1. We maken kennis

We beginnen met een korte kennismaking.

Tijdens onze kennismaking brengen we jouw wensen in kaart. Ook leer je ons beter kennen. Zo kun je bewust kiezen voor de persoonlijke aanpak van Sonny Vastgoed.

Ben je tevreden? Dan gaan we voor je aan de slag. Dat begint met het in kaart brengen van jouw financiën.

 

2. Over tot bezichtigen

Woning in Poortugaal gevonden? Dan gaan we samen kijken!

Wees gerust, dat hoeft niet direct de eerste keer. Je kunt ook eerst zelf de woning gaan bekijken. Wij sluiten later aan.

We adviseren je over bouwtechnische en juridische aspecten van de woning. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan.

 

3. Eerste bod uitbrengen

Is dit jouw droomhuis? Dan brengen we een bod uit!

Samen bepalen we een realistisch openingsbod. Dit eerste bod bepaalt hoe groot de kans is op de nieuwe woning. Daarnaast bedenken we ook een strategie voor de eventuele onderhandelingen.

4. Bod geaccepteerd? Gefeliciteerd!

Yes, jij bent (bijna) de nieuwe eigenaar!

We gaan over tot het opstellen van de concept verkoopovereenkomst. Dit doen we in samenwerking met de makelaar van de verkopende partij.
In deze concept overeenkomst letten we op fysieke, technische en juridische valkuilen. Dat zorgt dat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

5. Sleuteloverdracht bij notaris

Is alles akkoord? Dan zijn we er bijna!

Voor de officiële overdracht doen we de eindinspectie. Hier controleren we meterstanden en de staat van de woning. Daarna gaan we richting de notaris.

Bij de notaris teken je de leveringsakte. Dit is de laatste stap voor de officiële overdracht van de sleutels.

Gefeliciteerd met jouw nieuwe huis in Poortugaal!

Sonny-in-gesprek-met-klant

Wat zijn de kosten bij Sonny Vastgoed?

We helpen je alleen met wat jij nodig hebt. Zo betaal je nooit te veel!

Bij Sonny Vastgoed werken we met een persoonlijke aanpak. Dat betekent ook dat je alleen betaalt voor wat je gebruikt. Daarom is de prijs per situatie afhankelijk.

Wil je weten wat het kost als we jou helpen met het kopen of taxeren van een woning in Poortugaal? Neem dan contact op!

Bel ons op 06 39 42 48 33 of info@sonnyvastgoed.nl.

Ook voor een betrouwbare taxatie

Heb je een taxatierapport nodig van een woning in Poortugaal. Ook dan kan makelaar Sonny Vastgoed je helpen!

In een taxatierapport wordt de waarde van een woning vastgelegd. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken om een bod uit te brengen, je woning te koop te zetten of om een hypotheek aan te vragen.

Wij zijn een gecertificeerde taxateur, dus onze rapporten kun je gebruiken bij alle geldverstrekkers in Nederland.

 

Gecertificeerde taxateur (NRVT)

We staan ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI). Daarom worden onze taxatierapporten overal geaccepteerd.

Wil je meer over ons als taxateur weten? Bekijk dan onze pagina over taxaties door Sonny Vastgoed.

 

Snelle taxatie in Poortugaal nodig?

Ook voor een snelle taxatie ben je bij ons aan het juiste adres. We leveren doorgaans binnen twee werkdagen het rapport op.

Bel ons op 06 39 42 48 33 of mail naar info@sonnyvastgoed.nl.

Taxateur-Sonny-Vastgoed

Interesse? Neem contact op!

Ben je geïnteresseerd in een woning in Poortugaal of wil je hier een woning laten taxeren? We helpen je graag!

Als je ons een e-mail stuurt, nemen we binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken of per WhatsApp.