Contact opnemen

Sonny van de Geer Makelaar in Spijkenisse

Makelaar Spijkenisse: van aankopen tot taxaties

Ben je op zoek naar een makelaar in Spijkenisse? Sonny Vastgoed is hét makelaarskantoor voor vastgoed in Spijkenisse en omstreken.

Er is momenteel niets zo oververhit als de woningmarkt in Nederland. Ook in Spijkenisse. Daarom is het belangrijk om open te staan voor verandering en snel te kunnen schakelen. Wij kennen door onze jarenlange ervaring de regio Spijkenisse als geen ander.

Wil je hulp bij het aankopen of taxeren van een woning? Wij helpen je graag!

5,0/5

Op basis van 58 Google-reviews

Sonny van der Gees van Sonny Vastgoed Makelaar in Spijkenisse

Wie is Sonny Vastgoed: makelaar Spijkenisse?

Sinds augustus 2020 is Sonny Vastgoed een feit, met aan het roer Sonny van de Geer!

Nu zal je vast denken: 2020, dat is nog niet zo lang?! Maar toch heeft Sonny al veel ervaring is makelaar in de omgeving van Spijkenisse. Hij heeft namelijk jarenlang gewerkt voor een groot makelaarskantoor in Rotterdam.

Daarom kent hij de markt als geen ander. We zijn in het bezit van alle papieren die een makelaar en taxateur moet hebben. Zo zijn we ingeschreven in het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en SCVM (Stichting Certificering Voor Makelaars).

Je kunt er dus vanuit gaan dat wij alle kennis in huis hebben om jou te adviseren, begeleiden en assisteren bij complexe vraagstukken.

Schenkel Woningen Spijkenisse

Aankopen en taxaties: jouw makelaar in Spijkenisse

Wil je een woning in Spijkenisse kopen, verkopen of laten taxeren? Dan zijn wij als makelaar jouw hulp!

We zijn benieuwd naar jouw verhaal en gaan graag met je in gesprek. Door onze jarenlange ervaring in de regio weten wij precies wat er speelt én wat realistisch is. Daarbij speelt tijd een belangrijke rol, want snel schakelen is nu belangrijker dan ooit. Hier kunnen wij je bij helpen.

Wij helpen je o.a. bij:

  • Het aankopen van je droomhuis
    Als de makelaar van Spijkenisse kan Sonny Vastgoed je helpen door kundig te adviseren én te onderhandelen over het beste bod voor jouw droomhuis.
  • Het taxeren van je woning
    Of je nu gaat verkopen, kopen of een hypotheek wil afsluiten, wij taxeren je woning in Spijkenisse.

Wat klanten over ons zeggen - wie weet zijn dit je nieuwe buren!

Jord Schepel

Sonny heeft ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Het contact is prettig en Sonny is altijd bereikbaar. Door zijn goede connecties hebben we binnen korte tijd een goed bod uit kunnen brengen dat werd geaccepteerd. Zeker een aanrader!

Marco van Leeuwen

Goed contact, snel geregeld en kwalitatief goed. Heel tevreden met onze taxatie van een nieuw gekochte woning.

Alexandros Chantzaras

We hebben Sonny aangesteld als onze aankoopmakelaar en we raden je ten zeerste aan hetzelfde te doen! Heel behulpzaam van A tot Z bij de aankoop van ons nieuwe huis!

Van bezichtiging tot aankoop van jouw droomhuis in Spijkenisse

Je wil graag in Spijkenisse wonen? Goede keus!

Door haar centrale ligging is Spijkenisse afgelopen jaren steeds populairder geworden. Het heeft een directe metroverbinding met Rotterdam, maar is ook goed te bereiken vanuit de Botlek en Maasvlakte. Ook de polder ligt om de hoek. Ideale woonplaats voor zowel gezinnen als starters!

 

Waarom wonen in Spijkenisse?

Als makelaar in Spijkenisse, zijn we bekend in de buurt. Daarom kunnen we met zekerheid zeggen dat er In Spijkenisse genoeg te beleven valt!

Spijkenisse beschikt over alle faciliteiten die je van een moderne stad mag verwachten. Een eigen winkelcentrum, theater, overdekt speelparadijs en zelfs een bioscoop. Maar vergeet ook zeker niet een eigen medisch centrum. Zo kun je ook voor medische hulp, dichtbij huis terecht. Wel zo’n fijn idee!

Spijkenisse: Ideale plek voor iedere woningzoeker

Inmiddels heeft Spijkenisse bijna 72.000 inwoners en daar komen er elk jaar meer bij. Samen met een aantal omliggende dorpjes is de stad onderdeel van gemeente Nissewaard. Of je nu als starter, gezin of oudere woonruimte zoekt, in Spijkenisse vind je altijd wel een geschikte plek.

Wil je weten welke wijken het best passen bij jouw persoonlijke situatie? Wij weten bij Sonny Vastgoed precies waar je moet zoeken!

 

Koop als starter je eerste huis in Spijkenisse
Wil je je eerste huis kopen in Spijkenisse?

Dan zoek je als starter doorgaans in het betaalbare aanbod. Spijkenisse kent flink wat wijken met passend aanbod voor starters. Je vindt vooral appartementen en/of betaalbare eengezinswoningen in wijken als Centrum, De Akkers, Groenewoud en het Sterrenkwartier.

 

Ontdek de meest kindvriendelijke wijken
Heb je een gezin met kinderen en wil je (meer) woon- en leefruimte?

Dan zoek je een ruime gezinswoning, een twee-onder-een-kapwoning of een vrijstaand huis, het liefst in een wijk of buurt met veel speelruimte, een school en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Kijk eens in wijken als Maaswijk, Groenewoud en Vierambachten.

 

Van je oude dag genieten
Wil je als senior in Spijkenisse wonen?

Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar het gemak van een appartement: geen tuin meer die je moet onderhouden en alles gelijkvloers. Voorwaarde is wel dat voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer zich om de hoek bevinden. Klinkt goed? Kijk dan eens in wijken als Schenkel, De Elementen of zelfs in het Centrum.

Koop je huis met de hulp van een ervaren makelaar

Ben je al overtuigd om in Spijkenisse een huis te kopen? Laat je dan bijstaan door een ervaren makelaar die de omgeving goed kent. Bij Sonny Vastgoed ben je aan het juiste adres.

Wij snappen hoe belangrijk het voor je is. Je zoekt niet zomaar een huis, maar je droomhuis. Jouw wensen staan centraal bij ons. Strategie, realistisch en onderhandelen zijn belangrijke elementen in het koopproces. Daar ligt nu precies onze expertise.

Bovendien wil je natuurlijk meteen weten waar je aan toe bent. Daarom zorgen wij dat we snel met de betrokken partijen blijven schakelen voor aanlevering van de juiste documenten. Zo hoef je nooit langer te wachten dan nodig is. Iets wat zeker niet standaard is in de makelaardij!

Wat kun je van ons als makelaar Spijkenisse verwachten?

Er zijn verschillende manieren waarop wij je kunnen helpen tijdens de zoektocht. Of je nou opzoek bent naar volledige aankoopbegeleiding of puur naar een bepaald onderdeel in het proces.

  1. Ondersteuning nodig bij het volledige proces.
  2. De tweede bezichtiging en onderhandeling.
  3. Puur hulp bij de onderhandeling en afwikkeling.

Afhankelijk van jouw wensen, maken wij onze dienstverlening volledig op maat. Hoe handig is dat?

Sonny Vastgoed Makelaar in Spijkenisse aan het werk

De 5 stappen naar jouw droomhuis in Spijkenisse

 

Stap 1. Kennismaking

Dit gesprek staat in het teken van elkaar beter leren kennen en het inventariseren van behoeftes. Daarna brengen we je in contact met een financieel adviseur die je precies kan vertellen wat financieel haalbaar is. Mochten wij als Makelaar in Spijkenisse geschikte woningen in onze portefeuille hebben, sturen wij die natuurlijk meteen naar je door!

 

Stap 2. Bezichtigen

Zit er een woning bij waar je wel nieuwsgierig naar bent geworden? Dan wordt het tijd om deze te bezichtigen. Uiteraard gaan wij graag met je mee om van advies te voorzien. Ga je de eerste keer liever alleen, dan is dat ook geen probleem. Als wij meegaan kijken we kritisch en adviseren waar nodig over gebreken, zodat we je kunnen behoeden voor teleurstellingen en risico’s.

 

Stap 3. Scherp onderhandelen

Dat is wat wij kunnen en wat wij dagelijks doen. Als je echt je droomhuis wilt veroveren dan komt het aan op scherp onderhandelen. Wij behartigen alleen jouw belangen en adviseren je bij het maken van belangrijke keuzes. Als Register-Makelaar en Register-Taxateur zijn wij goed op de hoogte van de prijzen in Spijkenisse waardoor we een passend en realistisch voorstel kunnen uitbrengen.

Stap 4. Gefeliciteerd – je bod is geaccepteerd!

Goed nieuws! Er is een overeenstemming bereikt. Wij zullen koper gegevens uitwisselen met de verkopend makelaar om het concept van de koopovereenkomst op te maken. Wij behartigen jouw belangen, dus letten we goed op fysieke, technische en juridische valkuilen.

 

Stap 5. Eindinspectie + notaris

Je bent er bijna! De laatste stap voordat je de trotse eigenaar wordt, is de eindinspectie van de woning in Spijkenisse. Dit doen we voorafgaand aan het bezoek aan de notaris. Er zal een inspectierapport opgemaakt worden met onder andere de meterstanden. Hierna is het moment om de leveringsakte bij de notaris te gaan tekenen en de sleutels in ontvangst te nemen van jouw droomhuis!

Sonny Vastgoed Makelaar in Spijkenisse

Wat kost Sonny Vastgoed als aankoopmakelaar?

Hoeveel het kost om een makelaar in Spijkenisse in te schakelen, is erg afhankelijk van de situatie.

Wil je ondersteuning bij het hele traject? Of slecht een deel? Afspraken maken, woningen bezichtigen, een bod voorbereiden, onderhandelen, een bouwkundig rapport, de concept koopovereenkomst controleren en de leveringsakte laten opmaken – als makelaar in Spijkenisse kunnen wij dit allemaal bij Sonny Vastgoed.

Woning kopen in Spijkenisse? We helpen je graag verder!

Bel direct naar 06 39 42 48 33

Makelaar Spijkenisse: nauwkeurige taxatie van je woning

Of je nu je woning gaat verkopen of een nieuwe woning op het oog hebt, om de waarde van je huis te bepalen dient er een taxatie te worden gedaan. Ook voor het verkrijgen van een (extra) hypotheek voor bijvoorbeeld een verbouwing, vraagt de bank naar een recent taxatierapport.

Daarom is het belangrijk dat de waardebepaling snel maar nauwkeurig wordt uitgevoerd. Dan ben je bij Sonny Vastgoed ook aan het juiste adres!

 

Erkend door het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Bij Sonny Vastgoed zijn wij ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) als registertaxateur. Bovendien worden onze taxaties erkend door het NWWI.

Daarnaast worden onze taxatierapporten geaccepteerd bij alle geldverstrekkers in Nederland. Bij ons kan je er vanuit gaan dat er een realistische waarde tot stand komt.

Meer weten over onze werkwijze als taxateur? Lees meer op deze pagina over taxaties. Je kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen, we horen graag je verhaal.

 

Snel een taxatie nodig in Spijkenisse?

We helpen je graag verder.

Bel ons op 06 39 42 48 33

Neem contact op met Sonny Vastgoed

Ben je van plan om een huis in de regio aan te kopen of te laten taxeren, dan staan wij van Sonny Vastgoed jou natuurlijk graag bij. Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Zelf direct contact opnemen mag natuurlijk ook!