Neem contact op

Over mij

Toen ik nog voor een makelaarskantoor werkte, zag ik dat kantoren met elkaar concurreerden op basis van wie de grootste was, wie de meeste lokale kennis had of wie huizen verkocht met de meeste overwaarde.

Dat heeft me aan het denken gezet. Wat kenmerkt eigenlijk een goede makelaar? Persoonlijk vind ik daar geen van bovenstaande punten een doorslaggevende rol in spelen.

Ik zal je vertellen waarom ik dat vind..
In een periode waarin woningen verkocht worden voordat ze online staan, draait het bij veel makelaarskantoren om een zo snel mogelijke doorlooptijd van een aankoop, verkoop of taxatie.

Om dat voor elkaar te krijgen, worden door het management de zogenaamde ‘duimschroeven’ aangedraaid en wordt er tegelijkertijd één heel belangrijk ding vergeten: het besef dat het voor een ander draait om een van de grootste aankopen of verkopen in hun leven.

Door het gebrek aan tijd, gaat ook het gebrek aan besef ontbreken en beginnen makelaars steeds meer op robots te lijken.

 

Geen huizenschuiver worden

Kantoren hebben het over het algemeen zo druk met het ‘doorschuiven van huizen’ dat ze het besef verliezen waar het in hun werk écht om draait. En daar had ik geen zin meer in. Daarom heb ik jaren geleden besloten om de touwtjes in eigen handen te nemen.

  • Ik wilde zelf bepalen hoeveel aandacht ik elk aan- of verkoop gesprek gaf.
  • Ik wilde zelf kunnen bepalen hoeveel vragen ik via WhatsApp beantwoordde.
  • Ik wilde zelf kunnen bepalen hoe lang ik mensen van advies voorzag.

Want dat is waar ik energie van krijg. Jou met zelfvertrouwen door het gehele proces begeleiden.

Iedere makelaar is tegenwoordig goed in staat om een huis voor je te kopen of verkopen, maar niet iedere makelaar kan jou de aandacht geven waardoor jij weloverwogen, en de voor jou juiste beslissingen neemt.

Ik maak graag kennis met je!

Maak kennis met ons

Sonny van de Geer

Makelaar & Taxateur

Laura Kruijntjens

Servicekanon

Sonny heeft ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Het contact is prettig en Sonny is altijd bereikbaar. Door zijn goede connecties hebben we binnen korte tijd een goed bod uit kunnen brengen dat werd geaccepteerd. Zeker een aanrader!

Jord
Koper

Erg goeie services! In een rap tempo een huis kunnen vinden en heel fijn begeleid gedurende het hele proces. We zouden hem aan iedereen aanraden.

Rebecca
Koper

Sonny heeft ons gigantisch goed geholpen. Professionele aanpak en de flexibiliteit en bereikbaarheid is een pluim waard. Wij raden hem iedereen aan! Succes!

Roy
Koper

Onze eerste kennismaking met Sonny was super fijn en we hebben het verkopen van ons huis als een feestje ervaren. Met een WhatsApp groep werden we super goed op de hoogte gehouden en konden we makkelijk elke vraag stellen die we wilden. Ons huis is boven de vraagprijs verkocht en we hebben super leuk contact gehad! We gaan het contact stiekem ook een beetje missen hoor.

Jonathan
Verkoper

Sonny als makelaar/gezicht is aanstekelijk in zijn enthousiasme, is aardig en heeft veel aandacht voor kopers en verkoper. Dat verkoopt. Communicatie is soepel verlopen, snel en persoonlijk via een app-groep. Een PLEZIER om mee te werken

Harold
Verkoper