Contact opnemen

Taxateur Hoeksche Waard Header

Snelle en betrouwbare taxaties bij Taxateur Hoeksche Waard

Wil jij een woning in de Hoeksche Waard kopen of verkopen? Dan ben je vast benieuwd wat de waarde is!

Door de grote vraag naar woningen is het snel schakelen. Dus snelheid is fijn, maar betrouwbaarheid is misschien nog wel belangrijker. Daarom kiest taxateur Hoeksche Waard voor snelle én betrouwbare taxaties.

Een taxatie is gebruikelijk bij de aan- of verkoop van een woning, maar wij kunnen je ook in andere situaties helpen. Benieuwd welke? Lees verder!

5,0/5

Op basis van 58 Google-reviews

Taxateur Hoeksche Waard In Gesprek Klant

Ga jij verbouwen? Ook dan laat je jouw woning taxeren!

In het kort: een taxatie is de waardebepaling van een woning.

Deze waardebepaling wordt uitgevoerd door een onafhankelijke taxateur. Hij bekijkt de woning, bepaalt de waarde en legt dit vast in een taxatierapport. Dit rapport kun jij gebruiken om geld te lenen bij een bank of andere hypotheekverstrekker.

Bij het aankopen van een woning is dit verplicht. Dat weten de meeste mensen wel, maar er zijn nog veel meer situaties waarin je een taxatierapport nodig hebt.

Een taxatierapport is o.a. nodig bij:

 • Aankopen van woning
 • Verkrijgen van overbruggingshypotheek
 • Oversluiten van (opstal)verzekering
 • Verhogen van hypotheek in verband met verbouwing
 • Verdelen van vermogen bij scheiding
 • Vaststellen van vermogen bij overlijden
 • Waardebepaling van bezittingen voor Belastingdienst
 • Aantekenen van een bezwaar tegen WOZ-waarde

Zie je? Een taxatie is in veel meer gevallen noodzakelijk. Neem contact op met taxateur Hoeksche Waard als jouw reden hier niet tussenstaat, want wij kunnen je ongetwijfeld helpen!

Taxateur Hoeksche Waard: voor gevalideerde en niet-gevalideerde rapporten

Er zijn twee soorten: gevalideerde en niet-gevalideerde taxatierapporten.

Gevalideerde rapporten worden goedgekeurd door het NWWI. Deze controleren het rapport en vragen eventueel om aanpassingen. Jij kunt daarna dit rapport gebruiken voor het aanvragen van een hypotheek.

Niet-gevalideerde rapporten zijn soms ook al voldoende. Dat is bijvoorbeeld het geval als er slechts een klein geldbedrag geleend moet worden of voor het maken van bezwaar tegen de WOZ-waarde.

Wil jij weten welk rapport je nodig hebt? Neem contact op met taxateur Hoeksche Waard en wij helpen je aan het juiste rapport!

Taxatie Door Taxateur Hoeksche Waard
Huizen In Hoeksche Waard

Wat is de waarde?

Voor het bepalen van de waarde gebruik wij vaste criteria. Dat geldt niet alleen voor een woning, maar ook voor een perceel of kantoorpand.

Bij taxateur Hoeksche Waard kijken wij o.a. naar:

 • Oppervlakte
 • Type van de woning (appartement, villa, etc.)
 • Indeling
 • Locatie
 • Bouwkundige staat
 • Vergelijkbare objecten

Deze criteria vormen de basis. Daarnaast kijken wij naar uitzonderlijke zaken van de woning die belangrijk zijn voor de uiteindelijke waarde.

Vragen over taxaties in de Hoeksche Waard? Bel ons!

06 39 42 48 33

Snel én betrouwbaar - dit is onze werkwijze in de Hoeksche Waard

Lang wachten op een taxatierapport? Daar houden wij zelf ook niet van, dus we leveren snel een betrouwbaar rapport!

Binnen 24 uur reageren wij op jouw aanvraag. Dat mag je van ons verwachten bij een taxatie in de Hoeksche Waard. We maken samen een afspraak voor de taxatie en leveren binnen twee tot drie werkdagen het rapport op.

Zo werkt taxeren bij taxateur Hoeksche Waard:

 • Plaats een aanvraag via e-mail of WhatsApp. Bellen mag ook!
 • Wij nemen binnen 24 uur contact op.
 • Eerst maken we duidelijke afspraken. Zo weet jij waar je aan toe bent en wij wat jij van ons verwacht.
 • Indien nodig maken wij een afspraak met de verkopende makelaar.
 • Uitvoeren van taxatie door register-taxateur.
 • Opstellen van taxatierapport.
 • Na validatie door NWWI ontvang jij jouw rapport.

Is dit hoe jij graag geholpen wordt? Dan gaan wij voor jou aan de slag!

Lang wachten op een taxatierapport? Daar houden wij zelf ook niet van, dus we leveren snel een betrouwbaar rapport! Binnen 24 uur reageren wij op jouw aanvraag. Dat mag je van ons verwachten bij een taxatie in de Hoeksche Waard. We maken samen een afspraak voor de taxatie en leveren binnen twee tot drie werkdagen het rapport op. Zo werkt taxeren bij taxateur Hoeksche Waard: Plaats een aanvraag via e-mail of WhatsApp. Bellen mag ook! Wij nemen binnen 24 uur contact op. Eerst maken we duidelijke afspraken. Zo weet jij waar je aan toe bent en wij wat jij van ons verwacht. Indien nodig maken wij een afspraak met de verkopende makelaar. Uitvoeren van taxatie door register-taxateur. Opstellen van taxatierapport. Na validatie door NWWI ontvang jij jouw rapport. Is dit hoe jij graag geholpen wordt? Dan gaan wij voor jou aan de slag!

Onze klanten aan het woord

Jord Schepel

Sonny heeft ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Het contact is prettig en Sonny is altijd bereikbaar. Door zijn goede connecties hebben we binnen korte tijd een goed bod uit kunnen brengen dat werd geaccepteerd. Zeker een aanrader!

Marco van Leeuwen

Goed contact, snel geregeld en kwalitatief goed. Heel tevreden met onze taxatie van een nieuw gekochte woning.

Alexandros Chantzaras

We hebben Sonny aangesteld als onze aankoopmakelaar en we raden je ten zeerste aan hetzelfde te doen! Heel behulpzaam van A tot Z bij de aankoop van ons nieuwe huis!

Aanbellen Door Sonny

Sonny Vastgoed: register-taxateur in de Hoeksche Waard

Een makelaar met een persoonlijke aanpak? Dat is Sonny Vastgoed!

In 2020 startte Sonny zijn makelaarskantoor. Dat deed hij nadat hij werkzaam was voor één van de grootste kantoren in de regio Rotterdam. Hij heeft dus de ervaring en voegt daar nu een persoonlijke aanpak aan toe.

Als register-makelaar leveren wij betrouwbare rapporten. Deze worden erkend door het NWWI en zijn dus geschikt voor het aanvragen van een hypotheek. Door onze kennis als makelaar zijn wij in staat om jouw rapport snel op te leveren.

Wij werken bij Sonny Vastgoed met een klein team. Jouw aanvraag is dus in goede handen, want wij kennen onze klanten. Dat doen wij o.a. in Rotterdam, maar wij zijn dus ook vaak in de Hoeksche Waard te vinden.

Wat is de prijs?

Iedere woning is anders, dus je ontvangt van ons een persoonlijke prijs.

Dit klinkt misschien flauw, maar is ook in jouw belang. We bepalen de prijs op basis van het te taxeren object. Is het een villa of appartement? Is het eigen grond of is er sprake van erfpacht? En moet er eerst een verbouwing plaatsvinden?

Zulke factoren zijn allemaal van invloed. Niet alleen op de hoeveelheid werk, maar dus ook de prijs die jij betaalt. Daarom maken we graag een prijs op maat en betaal je bij ons dus nooit teveel.

Ben jij benieuwd wat de kosten in jouw situatie zijn? Neem dan contact op en wij geven je een vrijblijvende indicatie!

Sonny Bij Klant Aan Deur

Kom in contact met Sonny Vastgoed

Wil jij ook gebruik maken van taxateur Hoeksche Waard? Laat dan jouw gegevens achter per e-mail of via WhatsApp!

In veel gevallen zijn wij zelfs bereikbaar in het weekend en/of de avonden. Daarom geven wij al binnen 24 uur een reactie. Je mag natuurlijk ook altijd bellen, want dan kunnen we direct een afspraak inplannen.