Contact opnemen

Header Taxateur Poortugaal

Taxateur in Poortugaal: Sonny Vastgoed

Ben jij bezig met het kopen van een huis of wil je weten hoeveel jouw woning in Poortugaal waard is? Doe een aanvraag voor een taxatie bij Sonny Vastgoed en ontdek de waarde van jouw pand.

De huizenprijzen van de huizen in Poortugaal zijn flink gestegen. Veel huizenbezitters maken nu grote winst wanneer ze hun woning willen verkopen.
Maar niet alleen inwoners van deze stad die hun huis willen verkopen vragen bij ons een taxatie aan.

Het is namelijk ook voor huizenkopers belangrijk om voor hun hypotheek te weten wat het huis dat ze op het oog hebben waard is. Sonny Vastgoed is de aangewezen persoon om jou te helpen aan een transparante taxatie.

5,0/5

Op basis van 58 Google-reviews

Wil jij je woning in Poortugaal laten taxeren? Schakel Sonny Vastgoed in!

Kies je voor Sonny Vastgoed? Dan kies je voor een snelle en betrouwbare taxatie van je droomhuis.

Een huis kopen vandaag de dag betekent dat je snel moet schakelen. Daarbij wil je kunnen rekenen op snelle service van betrouwbare partijen die een belangrijk rol spelen in het papierwerk dat je nodig hebt om de koop rond te krijgen. Een ervaren taxateur is essentieel wanneer je nu een huis gaat kopen of verkopen in Poortugaal.

Maak kennis met Register-Taxateur Sonny van de Geer. Hij is Sonny Vastgoed in 2020 begonnen na een succesvolle carrière als makelaar bij een van de grootste makelaarskantoren uit Rotterdam. Poortugaal viel onder zijn werkgebied, waardoor hij als geen ander de stad en lokale woningmarkt kent.

Nu werkt hij met een klein team aan professionals om snelle, betrouwbare taxaties in Poortugaal te verzorgen. We vinden een persoonlijke aanpak waarbij we snel en nauwkeurig handelen belangrijk in onze werkwijze. Zo kan je bij ons binnen twee tot drie werkdagen al rekenen op je taxatierapport.

Sonny In Rotterdam
Sonny Aanbellen Bij Woning

Sonny Vastgoed: een gecertificeerd taxateur

Om jezelf een taxateur te mogen noemen, moet je gediplomeerd zijn. Maar dit zegt nog niet meteen alles over de kwaliteit en de voorwaarden die je hiervoor terugkrijgt.

Kies voor een gecertificeerde taxateur met ervaring voor een snel en betrouwbaar rapport met een realistische taxatie van je woning.

Sonny Vastgoed is ingeschreven als Register-Taxateur in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Dit betekent dat al onze taxatierapporten erkend worden door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Ons taxatierapport kun je daardoor gebruiken voor je hypotheekaanvraag.

Dankzij onze kennis en ervaring met de woningmarkt in Poortugaal kunnen we snel een betrouwbare taxatie uitvoeren.

Wanneer heb je een taxatierapport nodig?

Vraag jij je nog af of je een taxatierapport nodig hebt? Er zijn verschillende situaties waarin je genoodzaakt bent om een taxatie uit te laten voeren. Dit is niet alleen wanneer je en woning koopt of verkoopt.

Je hebt bijvoorbeeld een taxatierapport nodig in één van onderstaande situaties:

 • Aanvragen van een overbruggingshypotheek
 • Af- of oversluiten van een hypotheek
 • Af- of oversluiten van een (opstal)verzekering
 • Verdelen van bezittingen en vermogen bij een scheiding
 • Vaststellen van het vermogen bij overlijden
 • Vaststellen van de waarde van je bezittingen voor de Belastingdienst
 • Vaststellen van de herbouwwaarde van jouw woning
 • Aantekenen van bezwaar tegen de WOZ-waarde van jouw woning

Staat de aanleiding waarom jij een taxatie nodig hebt hier niet tussen? Waarschijnlijk kunnen wij je alsnog helpen. Neem contact met ons op om jouw situatie en aanvraag te bespreken!

Taxeren In Poortugaal

Wil je een taxatie in Poortugaal laten uitvoeren? Neem contact op!

06 39 42 48 33

De verschillende taxaties die wij in Poortugaal uitvoeren

We kunnen je helpen aan verschillende soorten taxatierapporten. Kortweg zijn deze op te delen in een gevalideerd of niet-gevalideerd taxatierapport.

Aangezien niet elke situatie om hetzelfde taxatierapport vraagt, is het belangrijk bij je aanvraag de situatie te bespreken waarvoor jij de taxatie nodig hebt. Op basis van je situatie bespreken we of het rapport gevalideerd dient te zijn of niet en wat de kosten hiervoor zijn.

Wanneer heb je een gevalideerd taxatierapport nodig? Je hebt deze bijvoorbeeld nodig wanneer je een bestaande hypotheek gaat oversluiten of aanvragen. Als je een woonverzekering gaat aanvragen, mag je daarentegen ook een niet-gevalideerd rapport indienen.

Voor beide taxaties kun je bij ons terecht. Ben je benieuwd wat voor taxatierapport jij eigenlijk nodig hebt voor je situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 06-39424833 of een mail te sturen naar info@sonnyvastgoed.nl.

Sonny In Gesprek

Onze klanten aan het woord

Jord Schepel

Sonny heeft ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Het contact is prettig en Sonny is altijd bereikbaar. Door zijn goede connecties hebben we binnen korte tijd een goed bod uit kunnen brengen dat werd geaccepteerd. Zeker een aanrader!

Marco van Leeuwen

Goed contact, snel geregeld en kwalitatief goed. Heel tevreden met onze taxatie van een nieuw gekochte woning.

Alexandros Chantzaras

We hebben Sonny aangesteld als onze aankoopmakelaar en we raden je ten zeerste aan hetzelfde te doen! Heel behulpzaam van A tot Z bij de aankoop van ons nieuwe huis!

Taxeren Van Woning In Poortugaal

Ook voor het taxeren van verhuurde staat

Zoek je een taxateur die jouw woning voor permanente verhuur in Poortugaal kan taxateren? Ook dan kun je bij ons terecht!

Een permanent verhuurde koopwoning dien je te voorzien van een zogenaamde verhuurhypotheek. Deze hypotheek maakt het wettelijk mogelijk om een gefinancierde woning te verhuren aan een derde partij.

Je kunt jouw bestaande hypotheek oversluiten naar een verhuurhypotheek. Hiervoor zal je een taxatierapport met de huidige waarde van de woning nodig hebben. Ook dit type taxaties voeren wij regelmatig uit.

Wat bepaalt de waarde van een woning?

Sonny Vastgoed is de taxateur van Poortugaal. Aan ons de taak om onafhankelijke waardebepalingen uit te voeren voor woningen, grond en andere soort panden.

Om de waarde van een huis vast te kunnen stellen, kijken we naar verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Hoe groot is de woning?
 • Wat voor soort huis is het?
 • Hoe is de woning ingedeeld?
 • Wat is de ligging van de woning? Hoe is de buurt?
 • Hoe goed is het onderhoud van de woning?
 • Welke prijs vragen andere woningverkopers voor hun huis in de buurt?

Dit zijn slechts een aantal factoren die bepalend zijn voor de waarde. Hiernaast zijn er nog aanvullende factoren die een rol spelen bij het tot stand komen van de prijs van het pand.

Huis In Poortugaal
Gesprek Met Klant Door Sonny

Taxateur Rhoon: voor snelle en betrouwbare taxaties

Benieuwd wat de waarde van jouw woning is? Schakel Sonny Vastgoed in!

Doe jij een aanvraag voor een taxatie in Poortugaal?  Dan reageren wij binnen 24 uur. Dankzij het kleine team kunnen we snel schakelen met klanten. Fijn voor jou, want daardoor krijg je snel antwoord op je vraag en kunnen we snel jouw taxatie uitvoeren.

Zodra de afspraak voor de taxatie is ingepland en Sonny is geweest, ontvang je binnen twee tot drie werkdagen het taxatierapport.

Wat kost Sonny Vastgoed als taxateur in Poortugaal?

Het tarief verschilt per taxatie.

Zo hangt het bijvoorbeeld samen met of het een gevalideerde of niet-gevalideerde taxatie is.

Ook zijn er nog andere factoren die een rol spelen en invloed uitoefenen op de prijs van de taxatie. Denk bijvoorbeeld aan het type en formaat woning, of de woning op eigen grond of erfpacht staat en of de eventuele verbouwing noodzakelijk is.

Benieuwd naar de kosten van jouw taxatie? Neem contact met Sonny Vastgoed op via 06-39424833 of info@sonnyvastgoed.nl.

Sonny Vastgoed Bij Klant

Neem contact op met Sonny Vastgoed

Snelle, betrouwbare taxatie voor een woning in Rhoon laten uitvoeren? Neem contact op met Sonny Vastgoed!

Je mag ons een e-mail met jouw aanvraag sturen, maar ook telefonisch of via WhatsApp contact met ons opnemen!

Tot snel!