Contact opnemen

Header Taxateur Rhoon

Sonny Vastgoed: jouw taxateur in Rhoon

Op zoek naar iemand die de taxatie van je huis in Rhoon kan uitvoeren? Je bent bij Sonny Vastgoed aan het juiste adres!

Wij helpen huizenbezitters in deze regio bij het taxeren van hun woning. De huizenprijzen zijn in Rhoon flink gestegen. Het is voor huiseigenaren fijn om te weten wat voor vraagprijs zij kunnen vragen, maar ook kopers zijn gebaat bij een transparante taxatie van de woning die zij willen kopen. Een taxatierapport kan daarnaast ook handig zijn wanneer je wil gaan verbouwen.

Laat je huis taxeren door Sonny Vastgoed. We helpen je graag aan een goede taxatie van je woning.

5,0/5

Op basis van 58 Google-reviews

Woning in Rhoon taxeren? Kies voor Sonny Vastgoed!

Waarom Sonny Vastgoed zo’n goede keuze is? We realiseren snelle en betrouwbare taxaties in Rhoon.

De huidige huizenmarkt drijft niet alleen de woningprijzen op, maar vraagt ook flexibiliteit en snelheid bij huizenkopers. Na de bezichtigingen en het flinke overbieden wil je snel kunnen schakelen wat betreft het taxatierapport. Daarom wil je kunnen rekenen op een snelle, ervaren, nauwkeurige taxateur, zoals Sonny.

Sonny Vastgoed refereert naar de man aan het roer van dit bedrijf: Register-Taxateur Sonny van de Geer. Na jarenlang bij een groot makelaarskantoor in Rotterdam gewerkt te hebben, startte hij in 2020 Sonny Vastgoed om kopers in deze regio te helpen met de taxatie van hun woning. Doordat Rhoon onder zijn werkgebied viel, is hij meer dan thuis in dit mooie dorp.

Samen met een klein team realiseert hij betrouwbare, snelle taxaties in Rhoon. Een persoonlijke aanpak waarbij we snel en nauwkeurig handelen vinden we hierbij erg belangrijk. Je ontvangt ons rapport al binnen 2 tot 3 werkdagen!

Sonny Vastgoed In Beeld
Aanbellen Bij Woning

Gecertificeerde taxaties

Het is belangrijk om je taxatie door een geregistreerde taxateur uit te laten voeren, zodat je hem kunt gebruiken bij bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag.

Sonny Vastgoed is ingeschreven als Register-Taxateur bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Dit houdt in dat de taxatierapporten van Sonny Vastgoed erkend worden door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI).

Daarnaast zijn wij vertrouwd met de woningmarkt in Rhoon, waardoor we snelle en accurate taxaties kunnen uitvoeren.

Heb ik een taxatierapport nodig?

Wanneer heb je een taxatierapport nodig? Een taxatie is in een aantal situaties verplicht. Niet alleen wanneer je een woning koopt of verkoopt, maar ook wanneer je met een van onderstaande situaties te maken hebt, zal je er één aan moeten vragen:

 • Aanvragen van een overbruggingshypotheek
 • Af- of oversluiten van een hypotheek
 • Af- of oversluiten van een (opstal)verzekering
 • Verdelen van bezittingen en vermogen bij een scheiding
 • Vaststellen van het vermogen bij overlijden
 • Vaststellen van de waarde van je bezittingen voor de Belastingdienst
 • Vaststellen van de herbouwwaarde van jouw woning
 • Aantekenen van bezwaar tegen de WOZ-waarde van jouw woning

Staat jouw situatie waarvoor je een taxatie nodig hebt hier niet tussen? Grote kans dat Sonny Vastgoed je alsnog kan helpen. Neem contact met ons op om jouw situatie en aanvraag te bespreken!

Taxeren In Rhoon

Vragen over een taxatie? Neem contact op!

06 39 42 48 33

De taxaties die wij in Rhoon doen

Wist je dat er twee verschillende soorten taxatierapporten zijn? We maken kortweg onderscheid tussen gevalideerde en niet-gevalideerde taxatierapporten. Welk taxatierapport jij nodig hebt, hangt af van de situatie en waar jij hem voor moet gebruiken.

Wanneer je je taxatie aanvraagt, is het slim om te bespreken waarvoor jij een taxatierapport nodig hebt. Op basis hiervan kunnen we bepalen of deze gevalideerd moet zijn en wat het tarief hiervoor is.

Wanneer heb je een gevalideerd taxatierapport nodig? Bijvoorbeeld wanneer je een aanvraag doet voor een hypotheek of een bestaande hypotheek gaat oversluiten. Aan de andere kant mag je voor het aanvragen van een woonverzekering ook een niet-gevalideerd rapport indienen.

Voor beide type taxatierapporten ben je bij Sonny Vastgoed aan het juiste adres. Benieuwd welk type rapport jij precies nodig hebt? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar: 06 39424833 of een mail te sturen naar info@sonnyvastgoed.nl.

Sonny In Gesprek Met Klant

Onze klanten aan het woord

Jord Schepel

Sonny heeft ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Het contact is prettig en Sonny is altijd bereikbaar. Door zijn goede connecties hebben we binnen korte tijd een goed bod uit kunnen brengen dat werd geaccepteerd. Zeker een aanrader!

Marco van Leeuwen

Goed contact, snel geregeld en kwalitatief goed. Heel tevreden met onze taxatie van een nieuw gekochte woning.

Alexandros Chantzaras

We hebben Sonny aangesteld als onze aankoopmakelaar en we raden je ten zeerste aan hetzelfde te doen! Heel behulpzaam van A tot Z bij de aankoop van ons nieuwe huis!

Taxeren Van Woning In Rhoon

Ook voor het taxeren van verhuurde staat

Zoek je een partij die je woning voor permanente verhuur in Rhoon kan taxeren? Dan ben je bij Sonny Vastgoed aan het juiste adres!

Om jouw koopwoning permanent te kunnen verhuren, heb je een zogenaamde verhuurhypotheek nodig. Zo’n hypotheek maakt het mogelijk om een gefinancierde woning te verhuren aan een derde partij.

Om dit te realiseren kan je je bestaande hypotheek oversluiten op een verhuurhypotheek. Hiervoor zal je een taxatierapport van de huidige waarde van de woning nodig hebben. Ook dit type taxaties voeren wij regelmatig uit.

Hoe wordt de waarde van een woning bepaald?

Als de taxateur in Rhoon doen wij dagelijks onafhankelijke waardebepalingen van woningen, grond en andere type panden.

Bij de taxatie van een huis kijken we naar verschillende factoren die invloed hebben op de waarde van de woning. Hieronder vind je een aantal van deze factoren:

 • Hoe groot is de woning?
 • Wat voor soort huis is het?
 • Hoe is de woning ingedeeld?
 • Wat is de ligging van de woning? Hoe is de buurt?
 • Hoe goed is het onderhoud van de woning?
 • Welke prijs vragen andere woningverkopers voor hun huis in de buurt?

Daarnaast zijn er nog aanvullende factoren die de prijs beïnvloeden.

Kasteel-in-Rhoon
Gesprek Met Klant Sonny

Taxateur Rhoon: voor snelle en betrouwbare taxaties

Taxatie in Rhoon laten uitvoeren? Bel Sonny Vastgoed om direct een afspraak in te plannen!

We reageren binnen 24 uur op jouw contactaanvraag. Door het kleine team dat werkzaam is bij Sonny Vastgoed kunnen we snel schakelen. Daarnaast ontvang jij binnen twee tot drie werkdagen het taxatierapport, zodra onze taxateur is geweest.

Wat kost Sonny Vastgoed als taxateur in Rhoon?

Het tarief voor de taxatie van uw woning in Rhoon hangt af van verschillende factoren. Zo speelt een grote rol of het een gevalideerde of niet-gevalideerde taxatie is.

Daarnaast zijn er nog andere factoren die invloed uitoefenen op de prijs van de taxatie. Zo is de prijs voor een appartement anders dan voor een vrijstaande woning. Ook factoren zoals of de grond van jezelf of onder erfpacht is spelen een rol.

Benieuwd naar de kosten van jouw taxatie? Neem contact met Sonny Vastgoed op via 06-39424833 of info@sonnyvastgoed.nl.

Sonny Poseren In Rotterdam

Neem contact op met Sonny Vastgoed

Snelle, betrouwbare taxatie voor een woning in Rhoon laten uitvoeren? Neem contact op met Sonny Vastgoed!

Je mag ons een e-mail met jouw aanvraag sturen, maar ook telefonisch of via WhatsApp contact met ons opnemen!

Tot snel!