Contact opnemen

Header-makelaar-Rhoon

Sonny Vastgoed: jouw taxateur in Schiedam

Bezit jij een woning of heb je een woning op het oog? Vraag dan een taxatie aan bij taxateur Schiedam Sonny Vastgoed!

In de afgelopen jaren zijn de huizenprijzen flink gestegen. Ook in Schiedam. Dit kan handig van pas komen als je jouw woning wil verkopen, want deze levert aanzienlijk meer op. De exacte waarde kun je laten bepalen door een taxatie.

Ook voor het aanvragen van een hypotheek bij een verbouwing of aankoop is het noodzakelijk om een taxatie uit te laten voeren.

Wij kunnen je helpen!

5,0/5

Op basis van 58 Google-reviews

Taxatie door Sonny van de Geer van Sonny Vastgoed

Wil je jouw woning in Schiedam laten taxeren? Kies voor Sonny Vastgoed!

Voor een snelle en betrouwbare taxatie kies je Sonny Vastgoed.

We begrijpen dat de huidige huizenmarkt een hoop vragen met zich meebrengt. Er zijn veel bezichtigingen, er wordt flink overboden en je moet snel schakelen. Daarom kun je de hulp van een ervaren taxateur gebruiken.

Aan het roer staat Register-Taxateur Sonny van de Geer. Hij startte in 2020 Sonny Vastgoed en kent de historische stad Schiedam als geen ander. Daar was hij jarenlang te vinden als makelaar voor één van de grootste kantoren uit Rotterdam.

Samen met een klein team verzorgt hij nu o.a. taxaties in Schiedam. We staan bekend om onze persoonlijke aanpak en het snelle handelen. Doorgaans leveren we een taxatierapport al binnen twee werkdagen op.

Taxateur Schiedam: voor gecertificeerde taxaties

In principe is iedere taxateur gediplomeerd, maar de kwaliteit en voorwaarden van een taxatie kunnen flink verschillen. Kies daarom voor een gecertificeerde taxateur.

Wij zijn ingeschreven als Register-Taxateur bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Daarom worden onze taxatierapporten erkend door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en kun je deze gebruiken voor het aanvragen van een hypotheek.

Daarnaast hebben wij kennis van de markt in Schiedam. Dit zorgt niet alleen voor een betrouwbare, maar ook een snelle taxatie.

Sonny van de Geer aan het taxeren
Schiedam in de nacht

Wanneer heb je een taxatierapport nodig?

Bij het verkopen of kopen van een woning heb je een taxatie nodig. Ook bij het aanvragen van een hypotheek voor een verbouwing, maar er zijn nog meer situaties.

Je hebt bijvoorbeeld ook een taxatierapport nodig bij het:

 • verkrijgen van een overbruggingshypotheek
 • af- of oversluiten van je hypotheek
 • af- of oversluiten van een (opstal)verzekering
 • verdelen van bezittingen en vermogen bij een scheiding
 • vaststellen van het vermogen bij overlijden
 • vaststellen van de waarde van jouw bezittingen voor belastingdienst
 • vaststellen van de herbouwwaarde van jouw woning
 • aantekenen van bezwaar tegen de WOZ-waarde van jouw woning

Staat jouw situatie niet in de bovenstaande opsomming? Grote kans dat wij je toch kunnen helpen. Neem daarom contact met taxateur Schiedam op!

Vragen over taxaties? Bel ons!

06 39 42 48 33

In Schiedam voeren wij deze taxaties uit

In het kort zijn er twee verschillende taxatierapporten: een gevalideerd of een niet-gevalideerd rapport.

Niet alle taxatierapporten zijn dus hetzelfde. Daarom is het belangrijk om aan te geven waar je de taxaties voor nodig hebt. Dan kunnen wij bepalen wat de kosten zijn en of het rapport gevalideerd moet zijn.

Bij het aanvragen of oversluiten van een bestaande hypotheek is bijvoorbeeld een gevalideerd rapport benodigd. Terwijl voor het aanvragen van een woonverzekering ook een niet-gevalideerd rapport wordt geaccepteerd.

In beide gevallen kun je bij ons terecht. Wil je weten welke van deze twee rapporten voor jouw taxatie nodig is? Neem dan contact op via 06 39 42 48 33 of info@sonnyvastgoed.nl

Taxateur Sonny Vastgoed

Onze klanten aan het woord

Jord Schepel

Sonny heeft ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Het contact is prettig en Sonny is altijd bereikbaar. Door zijn goede connecties hebben we binnen korte tijd een goed bod uit kunnen brengen dat werd geaccepteerd. Zeker een aanrader!

Marco van Leeuwen

Goed contact, snel geregeld en kwalitatief goed. Heel tevreden met onze taxatie van een nieuw gekochte woning.

Alexandros Chantzaras

We hebben Sonny aangesteld als onze aankoopmakelaar en we raden je ten zeerste aan hetzelfde te doen! Heel behulpzaam van A tot Z bij de aankoop van ons nieuwe huis!

Sonny Vastgoed in gesprek met een klant

Ook voor het taxeren van verhuurde staat

Wil je jouw woning in Schiedam permanent verhuren? Ook dan kun je voor een taxatie terecht bij taxateur Schiedam Sonny Vastgoed!

Als je jouw woning permanent wil verhuren, dan heb je een zogenaamde verhuurhypotheek nodig. Deze maakt het mogelijk om een gefinancierde woning te verhuren aan derden.

Je kunt jouw bestaande hypotheek laten oversluiten naar een verhuurhypotheek met behulp van een taxatierapport. Ook deze taxaties voeren wij uit.

Wat bepaalt de waarde van een woning?

Als dé taxateur in Schiedam is het onze taak om onafhankelijke waardebepalingen te doen voor woningen, grond en andere soort panden.

Wij bepalen de waarde van een woning aan de hand van een aantal factoren. Dit zijn o.a. de onderstaande:

 • Hoe groot is het?
 • Wat voor type woning is het?
 • Hoe is de woning ingedeeld?
 • Wat is de ligging? Centraal of rustig?
 • Hoe goed is de woning onderhouden?
 • Voor hoeveel worden vergelijkbare woningen in dezelfde buurt verkocht?

De antwoorden op deze vragen bepalen voor het grootste deel de waarde van de woning. Er zijn meestal nog aanvullende factoren die invloed hebben.

Sonny in gesprek met klant

Taxateur Schiedam: voor snelle en betrouwbare taxaties

Wil je zo snel mogelijk weten wat de waarde van een woning is? Kies dan voor Sonny Vastgoed!

Op alle aanvragen voor taxaties in Schiedam reageren we binnen 24 uur. Door ons kleine team kunnen we snel schakelen. Zo weet jij snel waar je aan toe bent.

Is de afspraak voor een taxatie gepland? Dan ontvang je in de meeste gevallen al binnen twee tot drie werkdagen na de taxatie het rapport.

Sonny van de Geer van Sonny Vastgoed
Molen in Schiedam

Wat kost Sonny Vastgoed als taxateur in Schiedam?

Iedere taxatie is anders, dus er zijn verschillende tarieven.

In Schiedam voeren wij diverse soorten taxaties uit. Dat levert zowel gevalideerde als niet-gevalideerde taxatierapporten op.

Daarnaast zijn er nog andere factoren van invloed op de prijs. Gaat het bijvoorbeeld om een vrijstaand huis of een appartement? Staat het op eigen grond of is er sprake van erfpacht? En is er een verbouwing noodzakelijk?

Benieuwd wat de kosten zijn? Neem contact met ons op via 06 39 42 48 33 of info@sonnyvastgoed.nl.

Kom in contact met Sonny Vastgoed

Wil je een snelle en betrouwbare taxatie van een woning in Schiedam laten uitvoeren? Neem dan contact op met taxateur Schiedam Sonny Vastgoed!

Dat mag per e-mail, maar je kunt ons ook telefonisch of via WhatsApp bereiken.