Neem contact op
Verkocht

Mathenesserlaan 323 J

3021HL Rotterdam

€ 725.000,-

Kamers:
2 kamers
Wonen:
128 ㎡
Perceel:
0 ㎡
Bouwjaar:
2019
Slaapkamers:
1

Omschrijving

Uniek, modern en energieneutraal wonen! Dit appartement heeft het allemaal, is volledig naar eigen inzicht ingericht en met zoveel liefde gecreëerd. Door de indeling, de ruimtelijkheid binnen, de kwalitatief hoogstaande afwerking in combinatie met het vrije uitzicht over de singel zorgt dit appartement voor een grensverleggende beleving. Al dit moois is daarbij op loopafstand van het centrum gelegen.

Het complex
Het voormalig schoolgebouw ‘De Raedt’ is getransformeerd tot een modern appartementencomplex op de hoek van de levendige Mathenesserlaan en de statige Heemraadssingel. Het gebouw dat we tot voor kort kenden als het “Albeda College”, en vanaf 2020 als appartementencomplex De Raedt. Het originele gebouw is in de Tweede Wereldoorlog gebombardeerd waarmee het voormalig schoolgebouw één van de weinige naoorlogse panden is aan deze chique straat met herenhuizen. Zowel het gebouw als de wijk maakten door de jaren heen tal van transformaties mee.

Het appartement
Het appartement bevindt zich op de 4e verdieping gericht op de Heemraadssingel inclusief ruim terras met vrij uitzicht over de singel. Bij binnenkomst in de hal wordt je direct verrast door de moderne uitstraling en keuze van materialen van de verschillende vertrekken. Er is een apart toilet aanwezig welke is uitgevoerd met hangcloset en fontein. In de wasruimte zijn de technische installaties gepositioneerd en de wasmachine opstelling.

De ruime slaapkamer is luxe uitgevoerd met een inbouwkastenwand, tapijt en uniek behang, wat een bijzonder hotelgevoel geeft. De badkamer is ensuite en heeft de luxe van een spa, is voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel.

De woonkamer heeft een breedte van ruime 7 meter waar verschillende zitgedeeltes zijn gecreëerd met eveneens toegang het ruime overdekte terras waar je ieder seizoen van het jaar kan genieten. Om het originele casco (pilaren) zijn inbouwkasten gemaakt waardoor alle ruimtes optimaal benut zijn. De keuken is een ware eyecatcher, hoogwaardig afgewerkt en voorzien van alle denkbare apparatuur.

Ook benieuwd geworden naar dit appartement? Maak nu een afspraak en ervaar de luxe, comfort en uniekheid op een geweldige plek!

Bijzonderheden:
Eigen grond
Woonoppervlakte: circa 127 m2 (meetrapport aanwezig)
Berging van ca 5 m2 aanwezig
Bouwjaar: 2019/20
Energielabel: B
Warmtepomp en luchtventilatiesysteem aanwezig
Uitgevoerd met vloerverwarming
Complex beschikt over een lift
Overdekte privé parkeerplaats (mogelijkheid tot aanleggen laadpaal)
Overdekte afgesloten fietsenstalling
Afgesloten entree
Bringmebox voor pakketdiensten ed bij de hoofdentree
Verplichte afname overdekte parkeerplaats €30.000,- k.k.
V.v.E. bijdrages
– appartement €159,78
– berging € 4,99
– parkeerplaats €27,10

Oplevering: in overleg

Sonny Vastgoed behartigt de belangen van de verkopende partij.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Locatie

Mathenesserlaan 323 J

3021HL Rotterdam

Routebeschrijving

Geïnteresseerd in deze woning?

Bel voor een afspraak!