Neem contact op
Verkocht

Transvaalstraat 68 C02

3072PG Rotterdam

€ 283.000,-

Kamers:
4 kamers
Wonen:
79 ㎡
Perceel:
0 ㎡
Bouwjaar:
1926
Slaapkamers:
2

Omschrijving

Verassend wonen op een levendige locatie. De Afrikaanderwijk heeft een centrale ligging ten opzichte van het centrum met goede uitvalswegen naar buiten de stad. De wijk maakt deel uit van een levendig stuk Rotterdam Zuid waar winkelaanbod, de tram, metro en busstation op loopafstand is. Daarnaast is het op korte afstand van de Rotterdamse Kuip waar diverse restaurants bevinden.

In deze dubbele bovenwoning kan je heerlijk wonen met tal van gebruiksmogelijkheden!

Ben je starter, maar wil je wel samenwonen en ook privacy? Dat kan hier. Doordat de twee etages over alle voorzieningen beschikken is het ideaal om te delen. Hetzelfde geldt voor ouders met studerende kinderen in de stad. Een investering en daarnaast heeft je kind een leuke thuishaven.

Begane grond:
Vanaf de voordeur is er een gezamenlijke trapopgang naar de verschillende verdiepingen.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot de woonverdieping. De verdieping is uitgevoerd met een badkamer, woonkamer, keuken en slaapkamer. De woonkamer is speels van opzet en kan op verschillende manieren ingedeeld worden. Wat fijn aan deze verdieping is, is de open keuken waar je heerlijk kunt borrelen met wat vrienden! Daarnaast is er een deur naar het balkon. De badkamer is uitgevoerd met een douche, wastafel en toilet. De slaapkamer is ruim van opzet en beschikt over twee inbouwkasten en een grote raampartij.

3e verdieping:
Deze verdieping is afgelopen jaar volledig gemoderniseerd en daarmee direct te betrekken. Bij het betreden van de verdieping kom je binnen in de woonkamer. Deze woonlaag is op verschillende manieren in te richten en te gebruiken. De woonkamer beschikt over een grote raampartij en dakraam waardoor het een fijne lichte ruimte is. De keuken is uitgevoerd als leefkeuken met kookeiland. Door de schuine kapconstructie krijgt de ruimte een leuk effect en extra sfeer en beleving. De badkamer is uitgevoerd met een douche, toilet en wastafel. De slaapkamer is afgesloten en beschikt over een dakkapel.

Bijzonderheden
– Eigen grond
– Bouwjaar ca 1926
– Woonoppervlakte ca 79 m2
– Verwarming en warmwater middels CV-ketel
– Voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
– Actieve Vereniging van Eigenaren met een maandbijdrage van €100,- per maand
– MJOP aanwezig
– Energielabel C, geldig tot 08-12-2032
– Het appartement valt niet in het gebied voor de opkoopbescherming
– In de koopovereenkomst wordt een niet-bewonersclausule opgenomen
– In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
– Oplevering per direct

Sonny Vastgoed behartigt de belangen van de verkopende partij.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Locatie

Transvaalstraat 68 C02

3072PG Rotterdam

Routebeschrijving

Geïnteresseerd in deze woning?

Bel voor een afspraak!