Contact opnemen

Header-makelaar-Rhoon

Makelaar Rhoon: taxeren of kopen van een woning

Wil je een woning in Rhoon aankopen of laten taxeren? Dan kunnen wij je helpen!

Ook in Rhoon is de woningmarkt nog steeds oververhit. Er is veel vraag naar woningen, maar het aanbod is laag. Dat is ook goed te zien aan de prijzen. Daarom kun je de hulp van een ervaren makelaar goed gebruiken.

Wij van Sonny Vastgoed helpen je niet alleen bij de taxatie, maar ook bij de aankoop van jouw nieuwe woning in Rhoon!

5,0/5

Op basis van 58 Google-reviews

Sonny-van-de-geer-van-Sonny-Vastgoed

Sonny Vastgoed: jouw persoonlijke makelaar in Rhoon

In 2020 werd Sonny zijn droom werkelijkheid: hij startte zijn eigen makelaarskantoor onder de naam Sonny Vastgoed!

Zijn ervaring als makelaar deed hij op bij één van de grootste kantoren in Rotterdam. Zo leerde hij niet alleen het vak, maar ook de regio Rhoon goed kennen. Die kennis gebruikt hij nu binnen zijn eigen makelaarskantoor.

Heb je een vraag op het gebied van vastgoed? Dan helpt Sonny met zijn team je aan een antwoord. Dat doen ze met een persoonlijke aanpak, want dat is waar Sonny Vastgoed voor staat.

In Rhoon kun je bij ons terecht voor de aankoop of taxatie van een woning. Als makelaar zijn we ingeschreven in het Nederland Register Vastegoed Taxateurs (NRVT) en bij Stichting Certificering Voor Makelaar (SCVM).

Wil je een woning aankopen of laten taxeren? Kies voor makelaar Rhoon!

Wij doen het dagelijks: het aankopen en taxeren van woningen!

Gemiddeld verhuist iemand slechts zo’n twee tot drie keer in zijn leven. Daarom kun je de hulp van een ervaren makelaar gebruiken. Wij zorgen met een persoonlijke aanpak voor de begeleiding van jouw aankoop als makelaar Rhoon.

We willen graag weten wat jouw verhaal is. Welke wensen heb je? Welke hulp kun je bij de aankoop gebruiken? En wat is voor jou belangrijk?

Bij Sonny Vastgoed passen we onze dienstverlening aan op jouw wensen. Daarom gaan we graag met je in gesprek.

 

Als makelaar helpen wij o.a. bij:

 • Kopen van een woning
  We zorgen voor een betrouwbare waardebepaling, kiezen een strategische onderhandelingspositie en bepalen samen een realistisch bod.

 

 • Taxeren van een woning
  We verzorgen taxaties zodat jij je woning kunt verkopen of kopen. Ook voor het afsluiten van een hypotheek is een taxatie mogelijk.
Sonny-Vastgoed-aan-het-taxeren

Wat klanten over makelaar Rhoon zeggen

BoyTimmers

Boy Timmers

Sonny heeft voor mij een uitstekende taxatie in verhuurde staat uitgevoerd.
Weinig taxateurs willen/kunnen dit. Sonny denkt met de casus mee om de best mogelijke positie te kunnen bemachtigen. Na ervaring te hebben gehad met meerdere taxateurs, is Sonny by far de beste!
Sterke punten:
sterk in de communicatie.
Expertise.
Klantvriendelijkheid.
Oplossingsgericht.
Niet onbelangrijk, een hele fijne gozer.

MitchellScoop

Mitchell Scoop

Ik was zeer tevreden met de kwaliteit en snelheid van de taxatie. Nadat Sonny de woning had bezichtigd was het taxatierapport binnen 2 dagen gekeurd. Daarnaast gaf ik vrij laat mijn verbouwingsspecificatie door, maar Sonny heeft dit zonder enige vertraging verwerkt. Verder was de communicatie prettig, vlot en laagdrempelig (via whatsapp). Topper en zou hem aan iedereen aanraden!

WanthaSuradee

Wantha Suradee

Na een beetje zoeken op internet kwam ik bij Sonny uit. Heb hem gemaild en kreeg snel antwoord en de afspraak was snel gemaakt. Sonny heeft ons snel en proffesioneel geholpen en zou hem aan iedereen aanraden !.

Rhoon: pittoresk dorp met een groen karakter

Wil je stijlvol wonen? Dan moet je in Rhoon zijn!

Rhoon is de rustige uitvalsbasis voor het drukke leven uit de Randstad. Door haar gunstige ligging sta je zo in Rotterdam, Den Haag of Dordrecht. Die steden zijn ook met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Dit dorp is uniek binnen de gemeente Albrandswaard. Je geniet hier van de rust zoals in een dorp, maar bevind je ook op steenworp afstand van de voorzieningen van de stad. Dat maakt het in Rhoon fijn wonen.

 • 16.400 inwoners (in 2022)
 • Gelegen aan de Oude Maas
 • Bekend van het Kasteel van Rhoon
 • Omringd door diverse natuurgebieden
 • Verbonden met Rotterdam en Spijkenisse door de metro

Zoek je naar een starters-, gezins- of seniorenwoning? In Rhoon zijn ze allemaal te vinden!

Rhoon-in-beeld

Wil je een woning in Rhoon kopen of laten taxeren?

Bel ons op 06 39 42 48 33
Sonny-van-Sonny-Vastgoed

Makelaar Rhoon: vergroot de kans op jouw droomhuis

Heb je jouw nieuwe droomhuis in Rhoon gevonden? Dan helpen wij je om dit te bemachtigen!

Dat klinkt misschien wat zwaar, maar door de hulp van een makelaar wordt de kans op het bemachtigen van een woning veel groter. Daarom is het slim om te kiezen voor een makelaar die bekend is in de regio.

Wij komen wekelijks in Rhoon en kennen dit dorp goed. Zo weten we welke prijzen gevraagd worden, maar ook wat een realistische bieding is. Dat voorkomt dat jij te veel betaalt voor jouw nieuwe woning.

Samen met jou bedenken we een goede strategie. Die bevat niet alleen een realistisch openingsbod, maar ook een strategie om te onderhandelen. We houden je het hele traject goed op de hoogte. Dat is makelaar Rhoon!

Kies voor Sonny Vastgoed. Jouw makelaar in Rhoon!

Zoek je de hulp van een makelaar met een persoonlijke benadering? En wil je alleen betalen voor waar jij hulp bij wil? Dan moet je bij Sonny Vastgoed makelaar Rhoon zijn!

In Rhoon staan we als makelaar bekend om onze persoonlijke aanpak. Door ons kleine team weten we precies wie jij bent en waar we je mee kunnen helpen. Zo koop je met een tevreden gevoel jouw nieuwe huis.

We gaan eerst in gesprek. In dat gesprek brengen we jouw wensen in kaart en leer je ons beter kennen. Tevreden? Dan gaan we voor je aan de slag!

Bij Sonny Vastgoed betaal je alleen voor de diensten die je afneemt. Dat vinden we wel zo eerlijk. Daarom kunnen we je ook helpen met slechts een deel van de aankoop zoals het uitbrengen van een bod.

Ook bij taxaties kunnen we je helpen. Die voeren we niet alleen snel, maar ook nauwkeurig uit. Zo kun jij jouw woning verkopen voor een eerlijke prijs of een hypotheek aanvragen bij de bank.

Taxatie-door-Sonny-Vastgoed

In 5 stappen naar jouw nieuwe huis in Rhoon

 

1. Kennismakingsgesprek

We beginnen met een korte kennismaking.

Je leert ons beter kennen en we brengen jouw wensen in kaart. Zo ontdekken we of wij de geschikte makelaar zijn om jou te helpen.

Ben je tevreden? Dan gaan we voor je aan de slag. Dat begint met een gesprek met een financieel adviseur. Die brengt jouw financiën in kaart.

 

2. Bezichtiging van woning

Heb je een woning gezien die voldoet aan jouw wensen? Dan gaan wij als makelaar Rhoon mee tijdens de bezichtiging!

We helpen je met het beoordelen van de bouwtechnische en juridische aspecten. Dat hoeft niet direct tijdens de eerste bezichtiging, dus ga gerust eerst zelf kijken. Wij sluiten later aan.

Daarna bepalen we een realistisch en scherp openingsbod.

 

3. Bieden op de woning

Ben je overtuigd? Dan is het tijd om te gaan bieden!

Het eerste bod is een belangrijke, want die bepaalt of je een serieuze kans maakt op de woning. Daarom helpen we je met dit bod. Door onze kennis van Rhoon weten we wat een realistische prijs is.

Ook voor het onderhandelen bedenken we een strategie. Dat is niet altijd nodig, maar wel handig om alvast achter de hand te hebben. Zo kunnen we snel schakelen als het wél nodig is.

4. Bod geaccepteerd, gefeliciteerd!

Yes, je hebt jouw nieuwe huis bemachtigd!

We gaan over tot het opstellen van een concept verkoopovereenkomst. Dit gaat in samenwerking met de makelaar van de verkopende partij. We letten daarbij op fysieke, technische en juridische valkuilen.

 

5.  Laatste inspectie + bezoek aan notaris

Bijna klaar!

Voor de daadwerkelijke overdracht gaan we voor de laatste inspectie. Tijdens deze inspectie controleren we de meterstand en kijken we nog één keer naar de staat van de woning.

Is alles akkoord? Dan gaan we naar de notaris voor het ondertekenen van de leveringsakte. Daarna krijg je de sleutels van jouw nieuwe woning in Rhoon!

Sonny-in-gesprek-met-klant

Makelaar Rhoon: wat kost de hulp van Sonny Vastgoed?

Dat is per situatie verschillend.

Als makelaar Rhoon stemmen wij onze dienstverlening af op jouw wensen. Zo betaal je alleen voor wat je bij ons afneemt. Daarom zijn de kosten dus ook per situatie verschillend.

Wil je onze hulp bij het aankopen of taxeren van een woning in Rhoon? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke prijs!

Bel ons op 06 39 42 48 33 of info@sonnyvastgoed.nl.

Een betrouwbare taxatie laten uitvoeren? Ook dan Sonny Vastgoed!

Wil je jouw woning verkopen? Of wil je een hypotheek aanvragen? Dan is het in beide gevallen nodig om een taxatie uit te laten voeren.

Sonny Vastgoed is een gecertificeerd taxateur. Je krijgt bij ons dus een betrouwbaar taxatierapport. Omdat wij met een klein team werken, kunnen we dit rapport ook snel bij je aanleveren.

 

Gecertificeerde taxateur (NRVT)

Alle taxatierapporten van Sonny Vastgoed worden erkend door het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Daarom kun je onze rapporten gebruiken bij het aanvragen van een hypotheek bij alle geldverstrekkers in Nederland.

Wil je meer weten over taxaties? Kijk dan naar onze pagina over taxaties!

 

Wil je een woning in Rhoon laten taxeren?

We helpen je aan een betrouwbaar taxatierapport!

Bel ons op 06 39 42 48 33 of mail naar info@sonnyvastgoed.nl.

Taxateur-Sonny-Vastgoed

Neem contact met ons op

Wil je een woning laten taxeren of heb je een nieuwe woning Rhoon op het oog? Laat makelaar Rhoon je helpen!

Als je ons een e-mail stuurt, nemen we binnen 24 uur contact met je op. Je mag ons natuurlijk ook bellen of een bericht sturen via WhatsApp.