Contact opnemen

Portret Sonny van Sonny Vastgoed

Sonny Vastgoed: jouw taxateur in Barendrecht!

Ook in de gemeente Barendrecht worden vandaag de dag veel huizen verkocht. Als je wilt weten wat de waarde van een woning is, dan schakel je een taxateur in.

Sonny Vastgoed is taxateur in Barendrecht en geeft jou een accurate prijsbepaling van een woning. Dat kan jouw eigen woning zijn als je deze gaat verkopen, maar ook de waarde van een woning die je wilt gaan kopen.

Benieuwd naar de persoonlijke aanpak van Sonny? Lees dan hoe wij jou kunnen helpen met de taxatie van een woning!

5,0/5

Op basis van 58 Google-reviews

Sonny In Woning

Waarom kiezen voor Sonny Vastgoed als taxateur in Barendrecht?

Als je een taxatie laat uitvoeren, dan wil je natuurlijk dat dit vlot maar toch nauwkeurig gebeurt. Het gaat immers om serieuze zaken waarbij je niets aan toeval wilt overlaten. Dat snappen wij bij Sonny Vastgoed als geen ander.

Bij ons staat Sonny van de Geer aan het roer. Hij is sinds 2020 zelfstandig register-makelaar en houdt zich bezig met allerlei activiteiten op het gebied van aankoop, verkoop en taxaties. Dit doet hij natuurlijk niet alleen, maar samen met een vakkundig team.

Aan ervaring met de woningmarkt in Barendrecht is geen gebrek. Voor Sonny met zijn eigen makelaarskantoor begon, heeft hij namelijk jarenlang gewerkt bij één van de grootste makelaars van Rotterdam en omstreken. Daarom hebben wij alle kennis en ervaring in huis om snel tot een scherpe prijsbepaling te komen.

Sonny Vastgoed: erkend taxateur bij het NRVT

Elke taxateur in Barendrecht kan de waarde van een woning bepalen. Maar de kwaliteit en de voorwaarden van een taxatie kunnen verschillen. Het verschil tussen taxateurs zit meestal in de prijs, tijd, kennis van de gemeente en de certificering. Deze factoren zijn bepalend voor een goede taxatie.

Bij Sonny Vastgoed zijn we zeer bekend met de woningmarkt in Barendrecht. Als register taxateurs staan we ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Ook worden onze taxaties erkend door het NWWI.

Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren onze taxatierapporten. Daarom kun je er bij ons wel vanuit gaan dat er een realistische waarde van je woning tot stand komt.

Dat is precies wat je nodig hebt, toch?

Taxatie Door Sonny Vastgoed
Vloerverwarming Plaatsen In Woning

In deze situaties heb je een taxatierapport nodig

Wie denkt dat je alleen een taxatierapport nodig hebt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen, heeft het mis. Er zijn namelijk veel meer situaties waarin er gevraagd wordt naar een onafhankelijk waardebepaling van een geregistreerde makelaar.

Je hebt een taxatierapport bij het:

 • Kopen van een nieuwe woning
 • Verkrijgen van een overbruggingshypotheek omdat je jouw eigen huis wilt verkopen
 • Af- of oversluiten van je hypotheek of (opstal)verzekering
 • Verhogen/oversluiten van je hypotheek voor een verbouwing
 • Verdelen van de bezittingen en vermogen bij een scheiding
 • Vaststellen van het vermogen bij overlijden
 • Vaststellen van de waarde van jouw bezittingen voor de belastingdienst
 • Vaststellen van de herbouwwaarde van jouw woning
 • Aantekenen van een bezwaar tegen de WOZ-waarde

Taxatie door taxateur Barendrecht? Neem contact op!

06 39 42 48 33

Welke soorten taxaties doet Sonny Vastgoed?

Verschillende situaties vragen om verschillende taxaties. Het is daarom belangrijk om bij het aanvragen van een taxatierapport te benoemen waarvoor je hem nodig hebt. Dan kunnen wij bepalen of er een gevalideerd of niet-gevalideerd document nodig is.

Een gevalideerd rapport is verplicht als je een nieuwe hypotheek aan wilt vragen. Dat geldt ook als je een bestaande hypotheek wil oversluiten of verhogen.

Voor het aanvragen van woonverzekeringen of het aantekenen van een bezwaar tegen de WOZ-waarde is een niet-gevalideerd rapport meestal voldoende.

Ben je benieuwd welke taxatierapport jij nodig hebt? Wij helpen je als taxateur Barendrecht aan het juiste rapport!

Woning Taxeren Barendrecht Door Sonny

Wat klanten over ons zeggen

Jord Schepel

Sonny heeft ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Het contact is prettig en Sonny is altijd bereikbaar. Door zijn goede connecties hebben we binnen korte tijd een goed bod uit kunnen brengen dat werd geaccepteerd. Zeker een aanrader!

Marco van Leeuwen

Goed contact, snel geregeld en kwalitatief goed. Heel tevreden met onze taxatie van een nieuw gekochte woning.

Alexandros Chantzaras

We hebben Sonny aangesteld als onze aankoopmakelaar en we raden je ten zeerste aan hetzelfde te doen! Heel behulpzaam van A tot Z bij de aankoop van ons nieuwe huis!

Carnisselande In Barendrecht

Taxateur Barendrecht: ook taxaties voor verhuurhypotheek

Een woning laten taxeren voor verhuur? Ja, ook dat bestaat!

Wanneer je van plan bent om een woning onder te verhuren, kun je je hypotheek om laten zetten in een verhuurhypotheek. Dit houdt in dat de bank inzicht krijgt in de waarde van het onderpand dat door derden worden bewoond.

Wat het voordeel hiervan is voor jou als verhuurder? Op deze manier kun je extra vermogen opbouwen en een aanvullende inkomstenbron creëren. Als taxateur Barendrecht helpen we jou snel aan een betrouwbare taxatie!

Aan de hand van deze factoren bepalen wij de waarde

Als taxateur in Barendrecht is het onze taak om onafhankelijke waardebepalingen te doen voor huizen, stukken land en ook kantoorpanden. Voor het bepalen van de prijs nemen we bij Sonny Vastgoed een aantal factoren in overweging in een taxatierapport. Namelijk:

 • De oppervlakte
 • Het type (appartement, villa, etc.)
 • De indeling
 • De locatie
 • De (bouwkundige) staat
 • De waarde van vergelijkbare objecten in dezelfde buurt
Sonny In Gesprek Met Klant
Sonny Aan Deur Bij Klant

Vlot én accuraat - onze werkwijze voor taxaties in Barendrecht

Geen zin om lang te moeten wachten op een taxatierapport? Wij snappen dat je graag zo snel mogelijk weet waar je aan toe bent!

Alle aanvragen voor een taxatie in Barendrecht worden door ons altijd binnen 24 uur voorzien van een reactie. Als we met elkaar in zee gaan, laten we je nooit langer wachten dan nodig is. Met de grootste zorg gaan we met jouw gegevens om en zullen binnen twee a drie dagen het rapport bij jou aanleveren.

Zo gaat het taxeren via Sonny Vastgoed in zijn werk:

 • Verstuur een aanvraag voor een taxatie via e-mail of WhatsApp. Even bellen mag natuurlijk ook.
 • Wij nemen binnen 24 uur contact op.
 • Om te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan, maken we vooraf duidelijke afspraken over de wensen en verwachtingen. Denk hierbij aan mogelijke bouwplannen die meegenomen moeten worden in het rapport.
 • Indien nodig nemen we ook contact op met de verkopende makelaar voor een afspraak.
 • Na validatie bij het NWWI ontvang je het rapport direct per mail.

Wat is de prijs van een taxateur in Barendrecht?

Alle taxaties in Barendrecht bij Sonny Vastgoed worden op maat uitgevoerd. Daarom is er geen vast tarief.

Elk onroerend goed is anders wanneer je kijkt naar omvang en type, en ook de eigendomssituatie van de grond speelt mee. Gaat het om een appartement of eengezinswoning? Is het eigen grond of erfpacht? Moet er een verbouwing plaatsvinden? Dit zijn allemaal aspecten die van invloed zijn op het tarief.

Goed om te weten is dat de kosten voor een woningtaxatie meestal voor rekening van de opdrachtgever. Dus in het geval van een koopovereenkomst is dat voor de rekening van de koper.

Benieuwd hoeveel jij kwijt bent voor een taxatie bij taxateur Barendrecht Sonny Vastgoed? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder.

Aanbellen Door Sonny

Contact opnemen

Ben je van plan om een huis in de regio aan te kopen of te laten taxeren, daar staan wij natuurlijk graag in bij. Laat je gegevens achter en binnen 24 uur nemen we contact met je op. Zelf direct contact opnemen mag natuurlijk ook!

In veel gevallen zijn wij zelfs bereikbaar in de avonden en/of weekenden. Appen, mailen of bellen – wij zullen ons uiterste best doen om zo snel mogelijk te reageren op je verzoek.