Contact opnemen

Header-makelaar-Rhoon

Makelaar Schiedam: aankopen of taxeren van een woning

Heb je een nieuwe woning in Schiedam op het oog? Of wil je een woning laten taxeren? Dan kunnen wij je helpen!

De woningmarkt in Nederland is oververhit. Er is een enorme vraag naar woning, maar er is te weinig aanbod. Daarom zijn de prijzen enorm gestegen en is de kans op het bemachtigen van een woning erg klein.

Deze situatie vraagt van jou als koper om extra aandacht. Je moet niet alleen snel schakelen, maar ook een realistisch bod uitbrengen. In veel gevallen wordt er namelijk flink overboden. Soms zelfs onnodig.

In zo’n geval is het slim om een ervaren makelaar in te schakelen. Die kent de woningmarkt in Schiedam en kan je dus goed helpen. Ook bij het taxeren van een woning.

Wij van Sonny Vastgoed zijn bekend in Schiedam en staan klaar om jou te helpen met het kopen of taxeren van een huis!

5,0/5

Op basis van 58 Google-reviews

Sonny Vastgoed als makelaar in Schiedam

Sonny Vastgoed: makelaar in Schiedam

Een eigen makelaarskantoor, daar droomde hij al langer van. In 2020 maakte Sonny van de Geer zijn droom werkelijkheid en startte Sonny Vastgoed!

Hij was jarenlang werkzaam bij één van de grootste makelaars in Rotterdam. Daar leerde hij het vak en de regio goed kennen. Die kennis gebruikt hij nu bij zijn eigen makelaarskantoor en heeft daar een persoonlijke aanpak aan toegevoegd.

Samen met zijn team staat hij klaar om complexe vraagstukken op het gebied van vastgoed te beantwoorden. Zo ook in de gemeente Schiedam.

Dit varieert van complete begeleiding bij de aankoop van een nieuwe woning tot het uitbrengen van een realistisch bod. Ook het taxeren van woningen is één van onze diensten.

Als makelaar zijn wij ingeschreven in het Nederland Register Vastegoed Taxateurs (NRVT) en bij Stichting Certificering Voor Makelaar (SCVM).

Een woning laten taxeren of aankopen? Wij zijn de betrouwbare makelaar in Schiedam!

In ons geval is het dagelijkse kost: het aankopen van woningen!

Dat is in jouw geval waarschijnlijk wel anders, want de meeste mensen verhuizen slechts twee of drie keer in heel hun leven. Daarom kun je in zo’n geval de hulp van een betrouwbare makelaar goed gebruiken.

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Wat zijn jouw wensen? Welke hulp heb je van ons nodig? En wat vind jij belangrijk? Dit zijn allemaal vragen die uiteindelijk bepalen hoe wij jou kunnen helpen.

Onze dienstverlening passen wij aan op jouw wensen. Daarom staan wij voor een persoonlijke aanpak en gaan we graag met je in gesprek.

 

Waar wij als makelaar in Schiedam o.a. bij helpen?

  • Kopen van een (nieuwe) woning

Bij het aankopen van een woning helpen wij met het bepalen van een realistisch bod en een strategische onderhandelingspositie. 

  • Taxeren van een woning

Heb je een taxatierapport nodig? Wij verzorgen een taxatie zodat jij jouw woning kunt verkopen of kopen. Ook voor het afsluiten van een hypotheek is dit mogelijk.

Sonny aan het taxeren

Wat klanten over ons zeggen - wie weet zijn dit je nieuwe buren!

Lisa Uijtewaal

Ik raad iedereen Sonny aan. Een week na aanvraag had ik mijn taxatierapport binnen. Het rapport is uitgebreid en helder omschreven. Ook de communicatie verliep heel vlot. Kortom: super fijne service!

SandraChristiaan

Sandra Christiaan

Sonny levert wat hij belooft. Wij hadden een gevalideerd taxatierapport nodig voor het aanpassen van de hypotheekrente en deze kregen we binnen de afgesproken tijd. Hij weet wat hij doet en kent de markt als geen ander. Ik kan hem zeker aanraden.

Alexandros Chantzaras

We hebben Sonny aangesteld als onze aankoopmakelaar en we raden je ten zeerste aan hetzelfde te doen! Heel behulpzaam van A tot Z bij de aankoop van ons nieuwe huis!

Schiedam: een historische stad met karakter

Zeg je Schiedam, dan zeg je jenever en gin. Deze authentieke stad is sinds jaar en dag dé broedplaats voor verschillende distilleerderijen. Uniek in Nederland!

In Schiedam woon je op slechts vijf minuten afstand van Rotterdam. Deze stad heeft een historisch centrum met het open karakter van een dorp. Dit zie je bijvoorbeeld terug aan de vele restaurants en cafés.

Er is niet alleen veel te doen op het gebied van horeca, maar ook op het gebied van cultuur en natuur. De historische molens zijn kenmerkend voor het beeld van deze stad. Daarnaast ligt het op steenworp afstand van polderlandschap Midden-Delfland.

Ook voor sporters is Schiedam een fijne stad om te wonen. Door de vele parken en groene randen rondom de stad is het ideaal voor hardlopers en fietsers.

Een starterswoning, gezinswoning of seniorenwoning? In Schiedam vind je ze allemaal!

Natuur in Schiedam

Een woning in Schiedam kopen of laten taxeren?

Bel direct naar 06 39 42 48 33
Sonny van de Geer van Sonny Vastgoed

Wil je de kans op jouw droomhuis vergroten?

Een droomhuis vinden is één. Het daadwerkelijk bemachtigen is twee. Daarom kun je de hulp van een ervaren makelaar goed gebruiken.

In een overspannen markt is het lastig om jouw nieuwe droomhuis in Schiedam te bemachtigen. Er zijn veel kijkers, je moet snel beslissen en de biedingen schieten alle kanten op. Wij zien dit dagelijks.

Als makelaar bedenken wij samen met jou een goede strategie. Die bevat een scherp, maar realistisch openingsbod. Maar ook hoe we te werk gaan als we moeten gaan onderhandelen.

Doordat we deze strategie vooraf bepalen, kunnen we snel schakelen. Dan hoef jij niet lang te wachten en wordt de kans op jouw droomhuis aanzienlijk vergroot.

Waarom kies je voor Sonny Vastgoed?

Wil je een persoonlijke benadering? En alleen betalen waar jij hulp bij nodig hebt? Dan moet je bij Sonny Vastgoed zijn!

Bij Sonny Vastgoed vinden wij het belangrijk om te luisteren naar jouw wensen. Dit lijkt misschien de standaard, maar we horen vaak anders. Daarom gaan we eerst in gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Hebben we jouw wensen in kaart gebracht? Dan kunnen wij onze dienstverlening hier op afstemmen. Zo betaal je alleen voor wat jij nodig hebt.

We kunnen je helpen bij het hele aankooptraject van jouw nieuwe woning, maar misschien wil je alleen hulp bij het bieden. In beide gevallen kunnen wij jou van dienst zijn. En in beide gevallen betaal je alleen voor de dienst die je gebruikt.

Ook voor taxaties ben je bij ons aan het goede adres. Die worden niet alleen snel, maar ook nauwkeurig uitgevoerd. Zo kun jij jouw kopen of verkopen. Of een hypotheekaanvraag doen bij de bank.

Sonny Vastgoed aan het taxeren in Schiedam

De 5 stappen naar jouw nieuwe huis in Schiedam

 

1. Kennismaking

We starten met een kennismakingsgesprek.

In dit gesprekken brengen we jouw wensen in kaart. Daarnaast leer je ons beter kennen en kun je beoordelen of wij de geschikte makelaar zijn om jou te helpen.

Is het helder wat jouw wensen zijn? Dan ga je in gesprek met een financieel adviseur om jouw financiën in kaart te brengen. In sommige gevallen hebben wij zelfs al een woning in onze portefeuille die past!

 

2. Bezichtiging

Heb je een woning gevonden die voldoet aan jouw wensen? Dan kun je deze gaan bezichtigen!

Tijdens zo’n bezichtiging adviseren we je over de bouwtechnische en juridische aspecten. Dit hoeft niet direct tijdens de eerste bezichtiging, dus ga gerust eerst zelf kijken bij jouw potentiële nieuwe droomhuis.

Na een bezichtiging kunnen we samen een scherp, maar realistisch openingsbod bepalen.

 

3. Bieden

Wordt dit jouw nieuwe droomhuis? Dan is het tijd om te gaan bieden!

Een spannend moment, want met het eerste bod bepaal je of een serieuze kans maakt op deze woning. We kennen Schiedam erg goed en helpen je met het bepalen van een sterke aankoopstrategie.

Dat bevat het openingsbod, maar ook de eventuele strategie als we na dit bod nog moeten gaan onderhandelen. We houden je tijdens de onderhandelingen continu op de hoogte!

4. Gefeliciteerd – bod is geaccepteerd!

Super, jouw aanbod is geaccepteerd!

Is er overeenstemming over het bod? Dan gaan we over tot het opstellen van de concept verkoopovereenkomst. Dit doen we in samenwerking met de makelaar van de verkopende partij.

We letten op fysieke, technische en juridische valkuilen in zo’n rapport. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan.

5.  Eindinspectie + notaris

We zijn er bijna!

Is jouw aanbod geaccepteerd? Dan volgt er later nog een eindinspectie voor de daadwerkelijke overdracht. Tijdens deze inspectie worden de meterstanden opgenomen, maar kijken we ook voor de laatste keer naar de staat van de woning.

Daarna gaan we naar de notaris om de leveringsakte te tekenen. Dit is de laatste stap voor de overdracht van de sleutels.

Gefeliciteerd, je bent nu eigenaar van een woning in Schiedam!

Bespreken van taxatie

Wat zijn de kosten?

Helaas, hier hebben we niet één antwoord op.

Onze dienstverlening stemmen we af op jouw wensen. Daarom betaal je alleen voor de diensten die je afneemt en zijn de kosten altijd anders.

Wil je weten wat het kost als we jou helpen met het aankopen of taxeren van een woning in Schiedam? Neem dan contact met ons op!

Bel ons op 06 39 42 48 33 of info@sonnyvastgoed.nl.

Makelaar Schiedam: voor een betrouwbare taxatie

Wil je een woning kopen? Of ga je een woning verkopen? Dan heb je in beide gevallen een taxatie nodig om de waarde te bepalen.

Om een (aanvullende) hypotheek aan te vragen wordt ook gevraagd naar een taxatierapport. Daarom is het belangrijk dat je een taxatie laat uitvoeren door een gecertificeerde taxateur. 

Wij brengen een snelle, maar nauwkeurige waardebepaling bij het kopen, verkopen of taxeren van een woning.

 

Een gecertificeerde taxateur

Onze taxatierapporten worden erkend door het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI).

Wij staan ingeschreven bij beide organisaties. Daarom worden onze taxaties geaccepteerd bij alle geldverstrekkers in Nederland. Je kunt met onze rapporten dus overal een hypotheek aanvragen.

Meer weten over ons als taxateur? Kijk dan op onze pagina over taxaties!

 

Heb je een taxatie in Schiedam nodig?

Wij helpen je graag aan een betrouwbaar taxatierapport!

Bel ons op 06 39 42 48 33 of mail naar info@sonnyvastgoed.nl.

Sonny in gesprek met klant

Neem contact met ons op

Heb je een nieuwe woning in Schiedam op het oog of wil je een woning laten taxeren? Wij helpen je graag!

Stuur ons een e-mail en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Je mag natuurlijk ook zelf contact opnemen per telefoon of WhatsApp.