Contact opnemen

Portret Van Sonny

Taxateur Rotterdam: Sonny Vastgoed

In Rotterdam staan wij bekend om onze snelle en betrouwbare taxaties. Wij kennen de stad als geen ander!

Dat komt o.a. door Sonny van de Geer. Hij staat aan het roer van Sonny Vastgoed en was jarenlang werkzaam voor één van de grootste makelaarskantoren in Rotterdam. Daarom kent hij de stad als zijn broekzak.

Hij werkt nu, samen met een klein team, als Register-Taxateur voor zijn eigen kantoor. Wij verzorgen o.a. taxaties in Rotterdam. Die rapporten leveren we doorgaans al binnen twee werkdagen op.

Zoek jij naar een snel en betrouwbare taxateur in Rotterdam? Neem dan contact met ons op!

5,0/5

Op basis van 58 Google-reviews

Ook voor gecertificeerde taxaties

Iedere taxateur is in principe gediplomeerd, maar toch zit er veel verschil in kwaliteit van de taxaties. Daarom kies je een gecertificeerde taxateur.

Sonny Vastgoed is ingeschreven als Register-Taxateur bij NRVT. Dit is het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Omdat wij hier staan ingeschreven, worden onze taxatierapporten erkend door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en kun je deze ook gebruiken voor het aanvragen van jouw hypotheek.

Wij voeren wekelijks taxaties uit in Rotterdam, dus wij kennen de stad door en door. Dat levert taxatierapporten op met een betrouwbare waarde van jouw huidige of nieuwe woning.

Sonny Vastgoed In Rotterdam
Huizen In Rotterdam

In welke gevallen heb je een taxatierapport nodig?

Je kunt om verschillende redenen een taxateur inschakelen. Dit doe je niet alleen bij het kopen of verkopen van een woning in Rotterdam. Er zijn namelijk nog veel meer situaties waarbij een taxatierapport nodig is.

Zo heb je o.a. een taxatierapport nodig bij:

 

 • Het af- of oversluiten van een hypotheek
 • Het af- of oversluiten van een opstalverzekering
 • Het verkrijgen van een overbruggingshypotheek
 • Het vaststellen van vermogen bij overlijden
 • Het vaststellen van de waarde van bezittingen voor belastingdienst
 • Het verdelen van bezittingen en vermogen bij een scheiding
 • Het vaststellen van de herbouwwaarde van een woning
 • Het aantekenen van bezwaar tegen de WOZ-waarde van een woning

 

Staat jouw reden voor het aanvragen van een taxatie hier niet bij? Neem dan contact met ons op, want ook dan kunnen we je waarschijnlijk helpen!

Vragen over taxaties in Rotterdam? Neem contact op!

06 39 42 48 33

Taxateur Rotterdam: gevalideerde en niet-gevalideerde rapporten

Er zijn twee verschillende soorten taxatierapporten: een gevalideerd of een niet-gevalideerd rapport.

Een gevalideerd taxatierapport geeft meer mogelijkheden. In veel gevallen is het zelfs noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen of oversluiten van een hypotheek bij de bank of een andere geldverstrekker.

Voor het verzekeren van jouw huis volstaat een niet-gevalideerd taxatierapport. Zo’n rapport wordt dus niet gecontroleerd door het NWWI, maar vertelt wel wat de waarde is van jouw woning. Dat kun je ook gebruiken bij het bezwaar maken tegen de WOZ-waarde.

Voor beide taxatierapporten kun je bij ons terecht. Twijfel je wat voor rapport je nodig hebt? Bel ons op 06 39 42 48 33 of stuur een e-mail naar info@sonnyvastgoed.nl.

Sonny Uitvoeren Van Taxatie

Onze klanten aan het woord

Jord Schepel

Sonny heeft ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Het contact is prettig en Sonny is altijd bereikbaar. Door zijn goede connecties hebben we binnen korte tijd een goed bod uit kunnen brengen dat werd geaccepteerd. Zeker een aanrader!

Marco van Leeuwen

Goed contact, snel geregeld en kwalitatief goed. Heel tevreden met onze taxatie van een nieuw gekochte woning.

Alexandros Chantzaras

We hebben Sonny aangesteld als onze aankoopmakelaar en we raden je ten zeerste aan hetzelfde te doen! Heel behulpzaam van A tot Z bij de aankoop van ons nieuwe huis!

Sonny In Gesprek Met Klant Taxatie

Verhuurhypotheek afsluiten? Ook dan kunnen wij je helpen!

Ben jij van plan om jouw woning in Rotterdam permanent te gaan verhuren? Ook dan kunnen wij je als taxateur helpen!

In zo’n geval krijg je te maken met een verhuurhypotheek. Die kun je aanvragen voor een nieuwe woning, maar je kunt ook jouw huidige hypotheek oversluiten. Dit maak het mogelijk om een gefinancieerde woning te verhuren aan derden.

Voor het aanvragen of oversluiten van een hypotheek is een gevalideerd taxatierapport nodig. Ook bij een verhuurhypotheek is dit het geval.

Hoe bepaalt Sonny Vastgoed de waarde van een woning?

Als taxateur is het onze taak om onafhankelijke waardebepalingen te doen. Dit doen we voor woningen, grond en andere soorten vastgoed. Zo ook in Rotterdam.

We hanteren een aantal vaste criteria bij het bepalen van de waarde van een woning. Deze bepalen voor het grootste deel de waarde.

 

 • Woonoppervlakte
 • Perceelgrootte
 • Soort woning
 • Indeling van woning
 • Ligging (centraal of rustig)
 • Staat van woning
 • Waarde van vergelijkbare woningen

 

Dit zijn de vaste criteria die we gebruiken, maar er zijn ook nog andere factoren van invloed. Deze zijn te vinden in het taxatierapport.

Sonny Opmeten Van Woning

Een snelle én betrouwbare taxatie?

In sommige gevallen heb je snel een taxatierapport nodig. Wij kunnen je helpen en zorgen dat dit niet ten koste gaat van de betrouwbaarheid.

Alle aanvragen voor taxaties in Rotterdam worden binnen 24 uur beantwoordt. Door ons kleine team zijn we in staat om snel te schakelen. Zo ben jij snel in het bezit van een betrouwbaar taxatierapport.

We maken met jou een afspraak. Daarna ontvang je in de meeste gevallen al binnen twee tot drie werkdagen na de taxatie het rapport.

Sonny Vastgoed Aan Het Taxeren
Sonny Bij Euromast

Sonny Vastgoed: wat zijn de kosten?

Niet iedere taxatie is hetzelfde, dus er zijn verschillende tarieven.

In Rotterdam voeren wij als taxateur diverse soorten taxaties uit. Dat zijn zowel gevalideerde als niet-gevalideerde taxaties.

Maar er zijn nog meer factoren van invloed op de prijs. Een vrijstaand huis kost meer werk om te taxeren dan een appartement. Dat geldt ook voor een groot perceel. Of als er sprake is van erfpacht of een noodzakelijke verbouwing.

Daarom helpen we je graag persoonlijk verder. Voor onze prijzen kun je contact opnemen via 06 39 42 48 33 of info@sonnyvastgoed.nl.

Vraag een taxatie bij ons aan!

Wil je een woning in Rotterdam laten taxeren? We helpen je graag verder!

Bij Sonny Vastgoed helpen we je snel aan een taxatierapport. Als gecertificeerd Register-Taxateur ontvang je van ons een betrouwbare waardebepaling. Die kun je ook gebruiken voor het aanvragen of oversluiten van een hypotheek.

Neem contact met ons op. Dat kan per e-mail, maar je kunt ons ook per telefoon of via WhatsApp bereiken.