Neem contact op
Verkocht

De Quackstraat 51 B

3082VR Rotterdam

€ 279.000,-

Kamers:
4 kamers
Wonen:
102 ㎡
Perceel:
0 ㎡
Bouwjaar:
1939
Slaapkamers:
3

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een echt karakteristiek stukje Rotterdam? Dan is Oud-Charlois echt iets voor jou! Het historische centrum heeft prachtige herenhuizen en karakteristieke arbeiderswoningen. Naast dat deze buurt echt een eigen karakter heeft, heeft het zich de afgelopen jaren ontwikkeld als een enorm creatieve plek.

Nu te koop!
Ruime 4 kamer bovenwoning (3 slaapkamers) met moderne badkamer op een oppervlakte van circa 102 m2.

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang naar de woonverdieping.

1e verdieping:
Ruime overloop met opstelling meterkast en toegang tot de vertrekken op deze verdieping te weten het toilet en woonkamer. De toiletruimte is ruim van opzet, voorzien van een hangcloset en fontein. De woonkamer is van het type doorzonwoning en beschikt zowel aan de voor- als achterzijde over grote raampartijen. Aan de achterzijde is een schuifpui naar het balkon. Tevens is de keuken aan de achterzijde gesitueerd en uitgevoerd met diverse apparatuur.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer 1, slaapkamer 2 en de badkamer. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde, beschikt over een dakkapel met kunststof kozijnen en ramen. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en beschikt over een inbouwkast. De badkamer is modern uitgevoerd en voorzien van een hangcloset, wastafel en douche.

3e verdieping:
Een open ruimte welke gebruikt kan worden voor verschillende doeleilanden. De nekhoogte van deze verdieping is 2.28 m, beschikt over een dakraam en opstelling CV-ketel.

 

Ook benieuwd geworden naar dit appartement?

 

Sonny Vastgoed behartigt de belangen van de verkopende partij.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Locatie

De Quackstraat 51 B

3082VR Rotterdam

Routebeschrijving

Geïnteresseerd in deze woning?

Bel voor een afspraak!