Neem contact op
Verkocht

Heemraadstraat 18 B

3023 VG Rotterdam

€ 375.000,-

Kamers:
4 kamers
Wonen:
96 ㎡
Perceel:
0 ㎡
Bouwjaar:
1904
Slaapkamers:
3

Omschrijving

Een fijne bovenwoning met drie slaapkamers, balkon en gelegen op een centrale plek in Rotterdam West. Een karakteristiek huis met een tal van mogelijkheden om jouw droomhuis te realiseren.

De omgeving
Het Nieuwe Westen heeft een bijzondere mix van wonen met grootstedelijke allure én typische volksbuurten. De buurt is een echte stadswijk met mooie singels, interessante winkelstraten en ruime pleinen. Dit maakt het Nieuwe Westen divers en erg leuk wonen! De 1e en 2e Middelandstraat, het Mathenesserplein en de Nieuwe Binnenweg zijn de belangrijkste winkelstraten en is er voor ieder wat wils op het gebied van horeca en fashion. Snel boodschappen doen? Geen probleem. Diverse supermarkten, avondwinkels en toko’s liggen in de directe omgeving.

Het appartement
Begane grond (1,93 m2)
Na binnenkomst bij de voordeur bereik je middels een vaste trap de overloop op de eerste verdieping en woonverdieping op de tweede verdieping.

1e verdieping (5,1 m2)
Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping.

2e verdieping (57,30 m2)
De hal geeft toegang tot de verschillende vertrekken op deze verdieping, te weten het toilet, keuken, woonkamer en slaapkamer. De keuken is gelegen aan de achterzijde met aangrenzend een gedeelte een was gedeelte. Heb jij altijd een woonkeuken willen hebben? Kijk dan naar de mogelijkheden om de tussenmuur te verwijderen. Jouw fantasie laat zich hier de vrije geest!
De woonkamer is ruim van opzet en is op dit moment middels een dunnen gipswand afgescheiden om een slaapkamer op deze verdieping te creëren. De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een grote raampartij.

3e verdieping (31,90 m2)
Vanaf de overloop is er toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. Aan zowel de voor- als achterzijde is een slaapkamer gesitueerd. Het leuke van deze kamer aan de achterzijde is dat de originele spanten in het zicht zijn gebleven. De kamer aan de voorzijde beschikt over een dakkapel en tevens de opstelplaats van de cv-ketel onder het schuine gedeelte. De badkamer is uitgevoerd met een ligbad, toilet, douche, wastafel en dakraam voor voldoende daklicht.

Wil jij wonen op een leuke plek, maar ook nog je eigen draai kunnen geven aan je thuis? Dan biedt dit leuke appartement voldoende mogelijkheden om jouw woondroom te creëren! Maak nu een afspraak om een bezichtiging in te plannen voor ons open huis.

Bijzonderheden
– Eigen grond
– Bouwjaar ca 1904
– Woonoppervlakte ca 96 m2 (meetrapport aanwezig)
– Balkon ca 4 m2
– Verwarming en warmwater middels CV-ketel
– Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
– V.v.E. bijdrage €148 per maand
– Energielabel D
– Voordeur geschilderd in 2023
– Oplevering per direct

Sonny Vastgoed behartigt de belangen van de verkopende partij. De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Locatie

Heemraadstraat 18 B

3023 VG Rotterdam

Routebeschrijving

Geïnteresseerd in deze woning?

Bel voor een afspraak!